Gölge Oyunu

hctymrys
hctymrys

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Larissa Litichevskayakızın adı bu..
muhammed-yilmaz
muhammed-yilmaz

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi şans eseri gece yarısı tv de izledim. basit bi film gibi gözüktü ama sonuna kadar izleyince, bizim türkler matrix e farklı tarzda baya önceden yaklaşmışlar dedim.
çok güzel bir filmdi ve çok enteresan aynı rüyayı görmek gibi. güzel bir film izlemeye değer verdiği güzel mesajlarda var.
yelizcancirik
yelizcancirik

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi bulmam lazım o kadar aradım ki.. yok mu hiç bulan yerini bilen ??
elifpinar-genc
elifpinar-genc

20 Aralık 2005 tarihinde eklendi
yıllar önce izledim ve sadece bir sahnesi aklımda ama o kadar etkilemiş olmalı ki hala çok merak ediyorum.hayal kırıklığı yaşamamak için sanırım izlemiyorum
serdar-alpaslan
serdar-alpaslan

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bende şener şen arşivi yapıyorum..bu film sharebus.com sitesinde mevcut..güle güle indirin:)
Tuna
Tuna

11 Ekim 2024 tarihinde eklendi
konusu mükemmeldi ilk anladığımda, pavyonda çalışan iki tane adam sağır ve dilsiz bir kadının annesini arıyor. çok ilgi çekici ve güzeldi. spoiler: gayet güzel bir senaryosuna sahip olacak bir film olacakken filmin senaristi sanırım sonda bir şey bulamadı ve sonra Wattpad hikayecileri gibi "aa hepsi rüyaymış" klişesine gidip güzelim filmi berbat etmiş.

onu geçtim foto mahir gibi bence mükemmel bir karakterin bu kadar az kullanılması üzdü, adam fotoğraflarda ölümü görüyor ama sadece iki defa kullanmışlar. yeterli olmuş mu? kesinlikle. daha fazla kullanılabilir miydi? dibine kadar kullanılabilirdi. adam fotoğrafta ölümü görüyor.

bi' de komedi dram demişler de sanırım komediyi unutmuşlar ya da Abidin ve Mahmut'un komikliklerini sanırım komedi diye almışlar ama komik değildi zaten dram da bu değil mi komik olmadıkları için fakirler falan ya hani.

ha evet, farazi v kayra'ya selamlar.