zafer-calayoglu
6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim. konu ve işleniş harika olmuş. işte bu gibi filmelrri herkesin görmesi lazım üniversitelerde bunu örnek olarak göstermek gerekir. taze beyinleri ne hale getirip nasıl bir tuzağın içine attıklarının farkona varmaları gerekir ve böylece aslında ortada bir sorun olmadığının farkına varılması lazım. boş yere gençler köleleştirilmemeli ailelerin yanalrında olmaları destek vermeleri ilgili olmaları gerekmektedir. 10/9
izlemeden önce yorumları okumuştum, biraz önyargılı izledim, oyunculuk filmin başlarında kötüydü sonradan biraz düzeldi gibi geldi bana yada filme kaptırınca oyunculuğu farkedemedim ama gerçekten de öyle.. kendinizi kaptırıyorsunuz..kesinlikle çok güzel bir film, neden bu kadar az puan almış anlamış değilim, arkadaşların da dediği gibi senaryo çok sağlam..filmin beğenmediğim kısımları oldu, gerek oyunculuk gerek yönetmen açısından yine de 10/10
filmi bugün izledim ve tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş!bakmayın siz oyuncular vasat filan denildiğinde hiç kimse doğuştan yetenekli değil böyle böyle gelişecek oyunculuk.filmde önemli olan konusu nasıl ve işleyişi nasıl.konusu sapasağlam film ilerledikçe kendinizi kaptırıyorsunuz ve sonunu merakla bekliyorsunuz.sonu mu?testereye taş çıkartacak cinsten:)
Gerçek hayatın en önemli yaralarından birine değinilmesi, oyunculuğu, çok iyi eklenen bir finali ve tabiki de "müzik"leriyle harika bir filmdi.Sadece müzikleri için bile tekrar tekrar izleyebilirim. Tüylerim diken dikendi tüm film boyunca.İzlediğim en iyi Türk dramlarından biriydi. 9/10
aslında filmi izlemedim ama konusu çok tanıdık,bu samanyolunda çıkan büyük buluşma,sırlar dünyası,beşinci boyut vs gibi dizi film tarzı yapımlara çok benzettim
kesinlikle izlenmesi gereken bir film bence. aileden gerektiği gibi yeterli din eğitimi ve temeli alınmazsa sonunda böyle oluyor işte din tacirlerinin elinde kaybolup gidiliyor. ibretlik bir film....10/10
Film konusuyla mğkemmel olmuş başlangıçta biraz sıkıcı bir filme benzesede sonlarında islamla oynayan misyonerler çok iyi anlatılmış herkese tavsiye ederim...
aslında ilk başlarda abartı gibi gelmişti ama sonlara doğru çok güzel bağladılar filmi filmin yapımcıları ve oyuncularını tebrik ediyorum gerçekten güzel bir iş çıkarmışlar...