Girdap

000alper
000alper

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film.Mesajını güzel bir şekilde anlatıyor izleyiciye.Açık ve net.Ben çok beğendim.Bu zamanda böyle bir filmin çekilebilmiş olması beni şaşırttı.
the-end-2
the-end-2

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence gayet başarılı bir film sadece kendi inancınızı yaşayın...
Burak T
Burak T

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Türkiyedeki çok güvendiğimiz bazı kişilerin gerçek yüzlerini ortaya seren bir film olmuş. İzlenemnizi şiddetle tavsiye ediyorum.
alpturkakbas
alpturkakbas

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güğzel çok enteresan cok farklı bi film mutlaka izleyin 9/10
casillas87
casillas87

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel yerli filmlerden birisi bence.. konu değişik, ilgi çekiyo.. bazı sahneler yapmacıkta kalsa film gerçekten etkiliyo sizi.. bence filmin başlarında sıkılırsanız izlemeyi kesmeyin.. kesinlikle sonuna kadar izleyin.. pişman olmazsınız
x-stream1986
x-stream1986

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence son dönem türk sinema tarihinin en iyi filmlerinden...
oppositedevil
oppositedevil

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film gerek konusuyla gerek müzikleriyle çok iyi. Verdiği mesaj çok anlamlı iyiki izlemişim diyorum.
gurayyalilar
gurayyalilar

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bizim insanlarımızın türk filmlerini yerden yere vurmasından bıktım arık...en kötü yabancı filmi baş tacı yaparlar bizimkiler film yaptımı yok öyleydide yok böyleydide.Bu film bu puanımı hakediyor??? kesinlikle mükemmel bir film,tabi anlayana...Sadece oyunculuk biraz daha iyi olabilirdi 10 üzerinden 9,5
akif-selduz
akif-selduz

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film bi nevi günümüz gerçekliğiyle alakalı ama bazı yerlerde olaylar çarpıtılıyo...ama kesinlikle izlemeye değer bi film.GOD is everywhere!
rahmican038
rahmican038

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence herkes bu izlemeli ders cıkarılası bir film müthiş olmuş
erisken07
erisken07

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim.İnsanların dini duygularının nasıl sömürüldüğünü çok iyi anlatıyor.Kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum.
doktor-ay
doktor-ay

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film verdiği finalde mesajla çok iyi olmuş.Türkiyenin gerçekleri açıklandığı için bazı arkadaşlar rahatsız olmuş görünüyor.
Kleberson-2
Kleberson-2

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
cok güzel bir film, bir Atatürkcü gencin inanilmaz kandirilip yok edilisini anlatiyor muhtesem film bence,ve yanlis yollara kayanlar ders cikartmali bu filmden,bir atatürkcü düsünen biri olarak filmi herkese tavsiye ederim,filmi seyrederken basroldeki gencin atatürk resmini duvardan indirmesine sinirlenmistim ve basroldeki genc yavas yavas ucuruma sürüklendi gercekten inanilmaz acikli güzel film
rapsody-38
rapsody-38

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
herkesin seyretmesi gereken harika bir film 10/10
moz-06
moz-06

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Evet film budur.. Senaryo süper.. Sonu tahmin edilemeyecek bir süprizle bitiyor..

sonunda vaybe dedittiriyor.. helal olsun..
iyi film olmuş..

Kesinlikle her aile izlemeli...