Oyuncular yazan yerde Mehmet Ali Erbil ismi varya onu tıklayın.Oynadığı butun filmlere bakın Çarkıfelek yarışmasındaki sunucu Mehmet Ali Erbil'i göreceksiniz.Bir adam her filmde kendini mi oynar?Umarım 10-15 sene sonra bu adamı efsane falan yapmazlar.
başları güzeldi sonra tozuttular dizinin bir bölümü olsaydı film bu hafta ii değillerddi derdim dizinin bir bölümünü sinama yapsalardı herhalde 7yi geçerdi bu kadar da düşürülürmü emret komutanımdan böyle bir şey beklemezdim 4ten fazla vermem puan obile fazla...
mehmet ali erbil filmleriyle bence övünmekte haklı :) filmlerini kimse beğenmiyor ama beyazperde de filmleri enaz 2000 oy alıyor Gişedede küçümsenecek rakamlar yakalamıyor böyle demenize rağmen hepiniz yine yeni filmi gelince merak edip izliyorsunuz:D adam napsin :)
Türk Sineması durgunluktan sonra kıpırdanmaya başlamıştı ama böyle sanat değeri olmayan filimler yaparak o durgun kötü dönemlere geri dönmek istiyorlar galiba.
Dizinin bi bölümü gibi diziyi sevenler bundan da zevk alacaklardır.Aldığı puan bence hakettiğinin altında sırf Ahmet Mümtaz Taylan'ın mukemmel oyunculuğu için bile film 4 ü hakediyor.Ama şunu rahatlıkla iddia ediyorum ki bu filmde M.Ali Erbil olmasaydı ve digerlerinin rolleri daha fazla olsaydı bu film daha güzel olurdu.Zaten filmde boş karakter yok hepsi gayet iyi oyuncular.
Hayatımda bunda daha sacma bir film izlememişimdir.Zaten diziside iğrençdi.Bu kdr saçmalıklara T.s.k neden izin veriyor anlamıyorum.Ben komutanımla öyle konuşcam komutanım bana sus yavrum dicek.Saçma sapan şey.Yırt at gitsin.
kültür bakanlığına sesleniyorum, mehmet ali erbil'in filmlerde oynaması beş yıllığına yasaklansın, üç yıl da yetebilir tabi.. türk sinemasının önü açılır belki, bıktık canım artık..