Emret Komutanım: Şah Mat
0,9

yvzhr
yvzhr

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
turk filmlerini hic izlemiyorum bu filmide izlemedim ama dikkat ediyorum gezinirken bi kirmizilik gordugumde kesin turk filmi oldugunu dusunuyorum izleyenler haksizlik etmeyin verin biraz bu kadar pintilik iyi degil:)
hacker-boy-86
hacker-boy-86

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
nerede sacma igrenc bi film varsa hep mehmet ali erbil oynuyor biri su adami oldursun yoketsin
can-sahinler
can-sahinler

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
acayip kötu bir film
daghan-97
daghan-97

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu neydi acaba??? resmen bir fiyasko...
10/0...
renton1979
renton1979

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sinama yazarlarının üstüne basarak gitmeyin diyebilecegi kadar kötü bir filmmiş...yazık türk sinamasının en kötü örnegii
emresahin1987
emresahin1987

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü, türk sineması bunu kesinlikle hak etmiyor.
makiddin
makiddin

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mehmet ali erbil türk sinemasından elini ayağını çeksin lütfen.her filmde onu görmek istemiyoruz.ve bu gibi gereksiz filmelerle hiçbir yere varılamaz.müthiş bi tarihimiz var senaryo sıkıntısı çekmememiz lazım.lütfen tarihimizi yansıtan filmlere raabet artsın.::::
sinanbozo87
sinanbozo87

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
2,6 almış .Bu puan bile çok bu film bozuntusuna.Mehmet Ali bey övüne dursun filmleriyle.Daha 5 puanın üzerine çıkamadı:)
sonofosiris
sonofosiris

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gene sadece maddi kaygıların dusunulerek olusturulduğu basit bir gişe filmi...hayatımda gittigim en sıkıcı ve dandik filmdi...sidmi hatırladım birde the worldtrade center adlı film vardı..o daha cok bunaltmıstı o yazın sıcagında...ama bu filmde gına getirdi diyebilirim...acaba bu m.ali guzel bi film cekebilirmi?????
futbol-sever05
futbol-sever05

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
düş artık yakamızdan memet ali. senaryo zaten ilkokul müsameresi seviyesinde üstüne bir de her rolü aynı karakterde canladıran bir memet ali çıkınca. türk sinemasına destek olalım diye telef olacağız nerdeyse.
ocakli79
ocakli79

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
türk sineması böyle gereksiz filmler yapmayı bırakıpta ne zaman adamakıllı filmler yapmaya başlayacak merak ediyorum. son zamanlarda bir kaç dram ve komedi tarzı filmler haricinde hiçbir kaliteli filmimiz yok ne yazıkki. ne zaman aksiyon, gerilim, korku, bilim-kurgu türü filmlerde kaliteyi yakalayacaz merak ediyorum doğrusu. sanki bana hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor. eger türk sineması bizlerden destek bekliyorsa bu ve benzeri gereksiz projelerden vazgeçmeli.
sinofb
sinofb

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledimmmm bu filmin amacı ne olduğunu anlıyamadım korku gerilim komedimi...yapılan dizi sonrasııı filmler iç açıcı olmadığından bu da berbat gelelim mehmet ali erbile acaba yaptığı filmleri oturup izleyip gülüomu ben hiç sanmıyorum son 10 yılda yaptığı tüm filmler rezalet hemşo ömerçip dünyayı kurtaran adamın oğlu filmlerindeki gibi komedi yerine kendini rezil etmeye devam edioyo bence çarkıfelek sunmaya devam etsin sinamayada tövbe etsin
A-C-A-B-
A-C-A-B-

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu nedir böyle kardeşim.boşuna bukadar para harcanır mı yazık değil mi.
hapisci35
hapisci35

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Para kazanmak tek amaç olmamali eger sadece bu amaçla oylesine film yaparsanız elestiriyi de yersiniz ayrica paraniz da booyle bosa gider.
eppack
eppack

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sadece ''gereksiz''demek yeterli bnce...