ozkanakkus
31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle şu hususa dikkat çekmek istiyorum;mehmet ali erbili her filmde bir kaç dakika oynatmak zorundamısınız? ve daha komiği filmin afişine 1 dakikalık rolü olanları başrolde oynuyormuş gibi göstermek zorundamısınız? filme harcanan paraya yazık olmuş..
Filim gercekten berbatti... Ya ben hakikaten cok komik bir film beklerken bir tebessum bile edemeden ciktim bu filmden ve bu beni hayal kirikligina ugratti. Mehmet Ali super bi oyuncu fakat bu sezon da ki 2 film de de kotu sonuc aldi. Bence film projelerini iyice gozden gecirip oynamali..
Mehmet Ali Erbil'in yaratıcılıktan yoksun ve devamlı cinsel içerikli espri ve şakaları artık yetti. Ek olarak Türk sineması hala ilk Ertem Eğilmez'in Hababam Sınıfı filmlerinin gölgesinde kalmaya ve kendini tekrarlayan yetersiz, vizyonsuz ve kötü senaryoların etrafında dönüyor. Mehmet Ali Erbil'in oynadığı her film bayağı olmaktan öteye gidemez.
m. ali erbil'in sinemadan, hatta tv dünyasından elini eteğini çekmesi lazım. kendini tekrarlayıp durmaktan başka birşey yapmıyor. bu tür filmlerin hiç çekilmemesi lazım ama işin içine para girince herşey bozuluyor.
tek kelimeyle olağanüstü SAÇMA!! bir film sakın bi hata yapıp izlemeyin.zaten mehmet ali erbil'in azericeden bozma repliklerini anlayabilmek için bi tercümana ihtiyacınız olacak..