berbat bir film olmuş malesef mehmet ali erbil dizide başarılı olan ekibin yükselişini engellemiş bence olmasaymış çok daha güzel olacaktı bence yazık olmuş
Mustafa altıoklar istanbul kanatlarımın altında filmi ile çok önemli bir başarı sağlayarak türk sinemasınında 90larda gelişmesini sağlamıştı ama bu gün geldiği nokta malasef hiç iç açıcı değil 1-2 film ile türk sineması darbe almaz fakat böle önemli yönetmenleri kaybedersek işimiz zor
gereksiz filmlerden biri daha..mehmet ali ismiyle belki gene iş yapar düşüncesi ama geri teptiği hayli ortada!!!! değerli yönetmenler,senaristler azıcık hollywood a bakın ..!! saygılarımla
Askerde sakallı bıyıklı birbirinden laubali herifler cirit atıyor olurmu böyle saçmalık.Böyle rezil aşağılık filmler çekmeyi bıraksınlar artık.0 Olsa onu vericem ama yok işte 1 puan ..
evet maskeli beşler ırak dan sonra Türk sinemasına bi darbe daha.ya yeter artık istemiyoruz böyle filmleri yapılan masraflara yazık demekten biz yorulduk.m.ali erbil neden hala emekli olmuyor çekilmiyor bu işlerden.hep aynı tarz filmler hep aynı yüz ifadesi bu mu oyunculuk! yeter artık özgün yapımlar görmek istiyoruz aynı saçmalıkları değil!
'Nasil böyle bir film çekmisler , çekerken hiç mi düsünmemisler' , demistim yillar önce sinemadan çikarken ... Oldukça gereksiz bir yapim ... 5/0,5 ...
hiç bir amaca hizmet etmeyen konuların birbirinden kopuk olduğunu bile söyeleyemediğim çünkü ortada konu namına hiç bir şeyin olmadığı kendimce şu ana kadar sinemada oynamış en ucuz türk filmi 10/1