Eve Giden Yol 1914
2,4

sinema
1 ziyaretçi
18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok ama çok büyük beklentilerle gittiğim bir filmdi. Fakat bi o kadar da hayal kırıklığına uğradım. İkili konuşmalarda ki sehneler hiç inandırıcı değil, oyuncular iyi oynamış ama bence yönetmenden kaynaklanan bir sorun. Bir sürü para harcanmış yazık. Sanki filmin içinde iki üç film vardı ve filmler arasında bir bağlantı yoktu veya saçma bağlantılar.
Not: Sırf Türk Askerin cephede ingiliz bayrağını çıkartıp Türk bayrağını diktiği sahne için gidilecek bir film.
august-king
august-king

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
vasat bir film ama izlenebilir zaman kay bıydı demek yanlış olur
mehmet-coskunsabahsinemalari
mehmet-coskunsabahsinemalari

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Eve giden yol filmi seyrettim ve güzel sahneler çekilmiş ayrıca 1914 yıllarını anlattığı için bence çok beğendim.Kurtuluşumuzu ve atalarımızın hangi sartlarda bu vatanı korduklarını ve mucadelelerini bir nebze hatırlattıkları için yönetmen arkadaşımıza ve emeği gecen ve bütün sinemacı arkadaşlarımıza kolay ve hayırlı işler diliyorum.
erci
erci

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Her hafta sinemaya giden bir insanım.Gittiğim her filmi seçerek gidiyorum.Eve giden yolun afişine ve fragmanına aldanarak bi gitmiş oldum.Seyrettikten sonra bu şimdiye kadar seyrettiğim filmler arasına en kötü olanı.Eğer savaşı bahene ediliyorsa bu filmi ,vizyona sokmayarak iyilik etmiş olurlardı.Bi daha söylüyorum bu türk sineması adına kara bir leke.ikinci dünyayı kurtaran vakası.hiç bir sahne adam çekilmeöiş.bu ülkede dizileri filmler daha iyi yapıyorlar.Niçin hale böyle kötü filmler çekiyorlar
realastala
realastala

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir konu bir filmle böyle berbat edilir.Filmin üzerinde durmak yerine karakterler üzerinde durunca ve karakterlerden metin akpınar harici iyi bir performans sergilemeyince ve filmin başkarakterini istanbul kanatlarımın altındaki hazarfenine benzetme cabasına girince abuk sabuk bir film cıkmış
caglayanbolova
caglayanbolova

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu kadar kotu elestiriy hak etmiyor....
omer-yurtman
omer-yurtman

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence film gayet güzeldi 1.dünya savaşıda biz sadece çanakkalede veya sarıkamışta değil yemende ve suriyede de sıcağın altında çarpıştık. savaşın farklı bir cephesini anlattığından dolayı ayrıca kutluyorum.
hudup
hudup

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
1.perde fena değil ama 2.perde inanılmaz kötü filmin ssonu bile belli değil Daha Ortada Türkiye yokken Türk bayrakları bile var filmde her şeyiyle kötü zamna geçirmek isteyenlere hitap ediyor 2/10
blgnclktrk
blgnclktrk

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
acıkcası cok cok kotu de degildi cok cok iyi de degildi..o zmnların sinemada islenmesi guzel ama sanki abartı cok fazlaydı ne bilim aralarda kopuslar vardı..izlenebilir
obra
obra

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusu falan ilgi çekici ama daha iyi olabilirdi.Kurguda yönetmenin çok ciddi hataları var.Ama yinede kötü değildi.
ss-ak
ss-ak

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar başarısız ve kötünün kötüsü bir filmde Ali Sürmeli'ninne işi var anlamadım yazık beyler harcanan paralara yazık elde ne var koskoca bir HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
ersin1945
ersin1945

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film gayet iyiydi.sonu hariç.daha etkileyici bir son beklerdim ama olmamış.dediğim gibi film sonu hariç mükemmeldi
fringe-2
fringe-2

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film in defalarca frağmanı nı izledim ve detaylı senaryosunu okudum gayet güzel bir fil ayrıca altın portakalda en iyi ses ve görsel e. ödülünü aldı oyunculukta çok iyi diye duydum açıkçası merak la bekliyorum inş ağlatmaz biiz bu aşk hikayesi yaww..
piscizer
piscizer

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu film için böyle basit yorumlar gördüğüme açıkcası üzüldüm.Film beğenilmemiş ; fakat neden beğenilmediği muallakta...Bence son zamanlarda izleyip de keyif aldığım nadide filmlerden biryidi.Bu filmle artık görebiliyorum ki Türk sineması aynı zamanda profosyonelleşiyor da.Antakya ağzının kusursuzca kullanılması , savaş sahnelerinin gerçekçi olması...hemen hemen her şeyiyle güzeldi.Benden bu filme 10/10
memoli-2
memoli-2

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
biri bana bu film hakkındaki yorumumu sorsa ne diyeceğimi bilemiyorum.çünkü kelime haznem içinde bu filme tarif edebileceğim kadar kötü etkili bi cümle yok..kesinlikle çok kötü diyim bari de bu kadarıyla idare edin...