Film çok kötüydü.Sinemaya gidipte en çok pişmanlık duyduğum film diyebilirim.Savaş sahneleri kötününde kötüsüydü,TRT 1 'de yayınlanan 'Kınalı Kuzular' dizisinde bile geçen savaş sahneleri sinemaya daha çok yakışıyor.
Her hafta sinemaya giden bir insanım.Gittiğim her filmi seçerek gidiyorum.Eve giden yolun afişine ve fragmanına aldanarak bi gitmiş oldum.Seyrettikten sonra bu şimdiye kadar seyrettiğim filmler arasına en kötü olanı.Eğer savaşı bahene ediliyorsa bu filmi ,vizyona sokmayarak iyilik etmiş olurlardı.Bi daha söylüyorum bu türk sineması adına kara bir leke.ikinci dünyayı kurtaran vakası.hiç bir sahne adam çekilmeöiş.bu ülkede dizileri filmler daha iyi yapıyorlar.Niçin hale böyle kötü filmler çekiyorlar
Bu sinemacılar, düzgün bi afiş yapmayı ne zaman öğrenecek? Oyuncuları sırasıyla, kafakafaya dizmekle afiş olmaz.. Türk filmlerinin hepsinde benzer hata var. Yoksa hepsi aynı kişinin elinden mi çıkıyor nedir? (İstisna : Son Osmanlı Yandım Ali'nin afişi orjinal ve güzel. Yapanın eline sağlık)
fragmanı izlediğimde tüylerim diken diken olmuştu. dolu dolu bi film sandım.ama beklentimi çok yüksek tuttuğumdan mıdır bilmiyorum, tam bi hayal kırıklığı yaşadım. vakit kaybı gibi geldi... filmin fragmanla hiiç alakası yok arkadaşlar.
Gördüğüm en kötü Türk filmlerinden birisi diyebilirim. Bu filmi çeken bir yönetmenin insan içine çıkamaması gerekir. Her sahneyi oldu bittiye getiren, konuları ordan oraya atlatan yüz karası bir film olmuş. Yapımda emeğim geçip sonunda filmi izlesem, casta beni yazmayın derdim.