bence film gayet güzeldi 1.dünya savaşıda biz sadece çanakkalede veya sarıkamışta değil yemende ve suriyede de sıcağın altında çarpıştık. savaşın farklı bir cephesini anlattığından dolayı ayrıca kutluyorum.
film in defalarca frağmanı nı izledim ve detaylı senaryosunu okudum gayet güzel bir fil ayrıca altın portakalda en iyi ses ve görsel e. ödülünü aldı oyunculukta çok iyi diye duydum açıkçası merak la bekliyorum inş ağlatmaz biiz bu aşk hikayesi yaww..
Bu film için böyle basit yorumlar gördüğüme açıkcası üzüldüm.Film beğenilmemiş ; fakat neden beğenilmediği muallakta...Bence son zamanlarda izleyip de keyif aldığım nadide filmlerden biryidi.Bu filmle artık görebiliyorum ki Türk sineması aynı zamanda profosyonelleşiyor da.Antakya ağzının kusursuzca kullanılması , savaş sahnelerinin gerçekçi olması...hemen hemen her şeyiyle güzeldi.Benden bu filme 10/10
Bu filme nasıl kötü dersiniz anlamıyorum. Cumhuriyet in kuruluş zamanlarında geçen bundan daha iyi bir film görmedim. Yandım Ali bile bunun yanında boş bir film. Kenan İmirzalı oğlunun oyunculuğu kurtarıyordu o filmi. Soğuk dağ gibi bir film bile Amerika da Oscar alırken ve Türk Milletide bu filmi beğenirken, böyle bir filmi hem konu, hem oyunculuk, hem onur açısından beğenmeyenlere kendi geçmişlerinden utanıyorlar herhalde diyorum. Bence 10 üzerinden 8 ama söz konusu biz olduğumuz için bizim tarihimiz olduğu için 10 üzerinden 10 diyorum. İzleyen pişman olmayacak. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.