Şabanoğlu Şaban
4,6

Caner Aydın
Caner Aydın

19 Şubat 2026 tarihinde eklendi
spoiler: Sabanoglu Saban – 9/10 Yönetmen / Director: Ertem Egilmez Oyuncular / Cast: Kemal Sunal, Sener Sen, Halit Akcatepe, Sevket Altug TR: Arka arkaya dokuzuncu Kemal Sunal filmim. Bu film efsanelerden biri. Muhteşem üçlü bir arada: Sener Sen, Guduk ve Kemal. Sanırım bu kadar güçlü bir birliktelik başka filmde pek olmadı. Sevket Altug gibi güçlü oyuncular da var. Konu neredeyse iki filme bölünecek kadar geniş. Önce askerlik dönemi, sonra savaş sonrası gibi iki parça halinde ilerliyor. Sut Kardesler kadrosuyla da oldukça benzer; zaten arada bir yıl var. Yesilcam’in tatlı tarafının özeti gibi aslında bu film. “Yesilcam nedir?” desek gösterilecek filmlerden biri. Kanli Nigar ile de bazı benzerlikler var. Abartılı ama masalsı yine. Müzik zaten güzel. #SabanogluSaban #KemalSunal #SenerSen #ErtemEgilmez #Yesilcam #1970ler #KlasikKomedi #Nostalji
YUNUS İNCİ
YUNUS İNCİ

16 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
en güzel kemal sunal filmlerinden birisi
odinhan
odinhan

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Imdb top 250 de yer alarak Eskiyadan sonra (artık listede değil) bir ilki basaran bir Turk filmi.
nskmourinho
nskmourinho

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
nerde simdi böyle filmler peeehhh
schizophenic
schizophenic

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
en iyi türk filmlerininden biri gerçekten ama
Demirtas
Demirtas

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kahkaha, eğlence dolu 1.5 saat geçirmek isteyenler için bire bir. Tekrar tekrar izlemek için.