Bu fiLm Son ZaManLaRda izLediĞim En GüzeL fiLMLeRdendi.NoLuyoR Bu tüRKLeRe Yahu Son ZaMaNLaRda Çok GüzeL fiLMLeR yapıYoLaR.FiLmdeN Çok güzeL DeRsLeR çıKaRıLabiLiR.Komedi we aŞk.Kız aRkadaŞınızLa İzLeyin TaVsiye!..
İyi film,kötü film.Kaliteli film falan...Bunların hepsini bir kenara bırakın...Duyguları ön plana çıkarın....İşte o zaman müthiş bir film... Çok samimi,çok sıcak...İzlemeyin diyen arkadaşlar,bu zamanın geçici ilişkilerini aşk sanan arkadaşlardır.İzleyinde gerçek aşkı görün....
bence filmin konusu ve oyunculuk güzeldi ancak filmde bazı kopukluklar vardı yönetmen filmi daha güzel aktarabilirdi. Ayrıca filmin sonunda o köpeği olan adamdan ve o iki aşık köpekten bahsedilmemiş bence zaten gereksiz ayrıntılardı ancak filmde geçtiğine göre sonunda bahsedilmesi gerekti diye düşünüyorum.
- " Peki ölene kadar bekleyecek misiniz? " - " Onu beklersem ben ölmem ki.. " - " Özdemir Asaf bende çok severim.. "
Harika bir filmdi.. Uzun zamandır izlemek istiyordum fakat bir türlü izleyememiştim. O kadar çok övgü gelmişti ki, sonunda izledim. Ki değdi de.
Basit bir film gibi duruyor, filmde kurgu hatası; sıkıcılık, mantık hataları vs.. olabilir. Açıkcası ilk defa bir filmde bunlara dikkat etmedim. Çünkü film o kadar sıcak, o kadar doluydu ki..
10 üzerinden 10 veriyorum. Kesinlikle izleyin, vakit kaybı olmayacaktır sizin için.
bence çok hoş bir film gerçek aşkk ne demek kesinlikli öğreniyo insan yönetmende senaristte süper bence ikiside aynı zatennn onur ünsall ve evrim akında gayett iyi oynamışş benceee o duyguyu verebilriklerine göreee film bence çok güzeldiii