En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
karakartaltevfik
Takipçi
182 değerlendirmeler
Takip Et!
4,0
10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Amerikan romantik komedilerinden eksiği olmayan bir yapım olduğunu söyleyebilirim sizlere.Bir genç telefonda duyduğu kızın sesine aşık oluyor ve telefonda hangi otelde olduğunu öğrenince direkt o oteli buluyor otobüsle kızın yanına gidiyor.Ben bu filme 10 üzerinden 8 puan verdim.Kesinlikle izlediğinizde sıkılmayacağınız bir film.
Bence çok sempatik bir filmdi.Masum bir aşkın aslında nelere kadir olduğunu gösteren sıcacık bir filmdi.Absürd sahnelerin ve senaryodaki anlamsız sahneleri bile kapadı filmin sıcaklığı...8/10
Romantik komedi tarzının en iyi örneklerinden. Üzüldüğüm bir nokta sinema hasılatının 110,000 lira gibi çok düşük bir oranda kalması. O yüzden zannedersem Yönetmen ve senarist bir daha sinema işine girmemişler. Cast mükemmeldi. Radyo spikeri Yelda Kopanda filme renk katmış. Mehmet rolünde oynayan bence vasattı ama senaryo onu bize sempatik kıldı. Açıkçası seyredilmesi gereken bir film.
ben beğendim,her şeyi bir yana koyup hata aramadan "hı şurası amerikan sineması özentisi hiç olmamış " gibi hata aramak ya da beğenmemek için izlemek yerine önyargıda bulunmadan izledim ve beğendim.
bence güzel bi film olmuş konusuda güzel oyuncularıda gidilip izlenmesi gerekir ama bugün beni bi şey üzdü koca sinemada bi tek ben vardım salonda bu beni cok üzdü ama yinede cok güzel bi film olmuş tebrikler
anlatmak istediğini direk ve güzel bir dille anlatmış hoş ve güzel bir filmdi. bir çok amerikan filmi gibi janjanlı değildi. bir çok yerli film gibi sanat yapıcam diye sizi depresyona sokmuyordu. slogan atmak derdinde değildi. dümdüz ve güzeldi izlerken çok eğlendim. emeklerine sağlık.
onur unsal bi filmde oynasada bi daha bi izlesem diodum ii oldu bu fil.onur bence gelecegin yıldızı olucak.egreti gelini o sırtlayıp goturmustu.bu filmde de yapıcak gıbı gelio
insanin filmden sonra ,filmde anlatilan gibi bir aski yasayasi geliyo,hüzünleniyo,filmdeki köpeklerin askini anlatan bölüm bile inanilmaz hos olmus,seyredin aski yeniden kesfedin:))
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.