Şaşkın

happyface
happyface

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu kadar mı güzel bir aşk olur...başrol oyuncularının samimiliği, enerjisi, performansı muhteşemdi...böyle aşk kaldı mı diyesi geliyor insanın. pek de inanasım gelemedi bu aşka ama bunun filmini yapmaları çok güzel olmuş. onur ünsal ve evrim akın filmi götürüyor. muhteşem bir başrol seçimi gerçekten cuk oturmuşlar birbirlerine...sırf bu aşk için izleyin, gülün, ağlayın:)
dinopis-2
dinopis-2

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
teknik yönden birçok eksiğinin olmasına rağmen bence hoş bir filmdi. onur ünsal ve evrim akın başrol olmasına rağmen sanki biraz arka planda kalmış gibiydiler. filmin finalinde dansa önem verilmesi yerine romantik bir konuşma konulsa daha etkileyici olurdu bence. herşeye rağmen film izleyiciyi etkiliyor. aşk için neler yapılır diye sorduruyor. birgün böyle bir aşk yaşar mıyım diye iç geçiriyor insan.
erg20
erg20

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence gayet hoş tatlı sıcacık bi film espirilerde aşırılığa kaçılmamış ve insanları etkileyen ve hayata farklı gözle bakmalarını saylayan bi film olmuş bence oyuncuların performanslarıda vasatın çok üstünde olunca gayet iyi bir film çıkmış meydana bence yabancı yapımlarla kıyaslanabilecek bi film sanırım türk sinemasının böyle filmlere ihtiyacı var iz bırakan filmlere
melek29101983
melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
türk sinemasında beni etkileyen filmlerden bir tanesi oldu gerçekten konusu ve anlatılan çok güzel.bir insanın aşkı için neler yapabileceğini anlatan bir aşk hikayesi bence aynı zamanda eğlencelide
ozan-tacalan
ozan-tacalan

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
romantik filmleri hiç sevmem.ama bu film bi harika...10/10
sanal55
sanal55

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence film çok süper bir film su ana kadar izlediğim en güzel romantik komedi filmi:)
bencasus-55
bencasus-55

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben anlamıyorum bu filme çok sıkıcı,çok gereksiz,çok kötü diyen insanlar acaba ne tür komedi filmlerden hoşlanıyor acaba! (benim düşüncem recep ivedik tarzı filmler) sizce! bu arada film süper 10/8
gokhanaytan11
gokhanaytan11

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
okadar guzel bı fılm ki hem komik hemde romantik türk filim sektorunde ilk defa yapılan basarılı bır fılm vaktınız varsa mutlaka gıdın
dirensar
dirensar

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Güzel Türk filmi olmus. Insanin Evrim Akin'a asik olasi geliyor. Hele o nazli hali yok mu
gokhankagan
gokhankagan

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kim ne derse desin beni,m zevkime hitap etmiş çok beğendim.. filimde eksik sayacağımız çok şey ver ama sıradanın üstü bi film çok hoş bi izlenim bıraktı film bende...
omar9979
omar9979

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi simdi seyrettim vcd de,inanın sok oldum gercekten harikaydı.Türk filmlerinde hep hayalkırıklıgım olmustur ama sımdıye kadar seyrettigim en mukemmel romantık komedi buydu gercekten super.İnanın artık ıyı fılmlerımız cıkıyor mutlaka izleyin.Komedi,romantizm hepsi iç içe.
melih-gungor
melih-gungor

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Oldukça güzel ve neşeli bir film. Şunu söyleyebilirim izlerken kesinlikle sıkılmayacağınız bir film.

Biz bunu 3 kere izledik. Özellikle başroldeki çocuğun arkadaşı rolündeki oyuncunun performansı çok iyi.

İzlemeyenlere tavsiye ederim.
sscomeback101
sscomeback101

29 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
3 kere alıp 3undede zewkle izledigim film...

Duygularınızı yogun olarak yasayacagınız bi film.. Zaten hepımızın filmi yaşadıgımıza emınım..

Konusu ve bende bırakdıgı etkı olaganustu.. 10/10
bugra09ada
bugra09ada

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu fiLm Son ZaManLaRda izLediĞim En GüzeL fiLMLeRdendi.NoLuyoR Bu tüRKLeRe Yahu Son ZaMaNLaRda Çok GüzeL fiLMLeR yapıYoLaR.FiLmdeN Çok güzeL DeRsLeR çıKaRıLabiLiR.Komedi we aŞk.Kız aRkadaŞınızLa İzLeyin TaVsiye!..
serfirsoft
serfirsoft

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Hakikaten Süper Film Keşke İkincisi Çekilse...