Majör-2
23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Senaryosu tamamen sol görüşlü insanlar üzerine kurulmuş, fakat kendi içinde oldukça çelişkili, gerçekçiliği olmayan bir senayo.Kadir İnanır dışında kimsenin 'rol kesme' adına kabiliyet yoksunu olduğu bir ekip...Hele o Atilla Saral nedir öyle? Bir dublaj bir adama bu kadar mı bol gelir, bir oyuncu kendi rolünü bu kadar mı kötü oynar, bir yönetmen bir flmi bu kadar mı kötü çeker...Bir cezaevi müdürü var ki, ben o adamı nereden bulduklarını merak ediyorum doğrusu.İstense bu kadar kötü oyunculuk olur yani...Filmde Kadir İnanırın normalde kambur olarak oynaması gereken sahnelerde bile normal yürüyüşü var.Yönetmeni sanırım bu cümle anlatabilir size...Filmden çok büyük beklentim vardı.Hatta beni ağlatmasını bile bekledim, çünkü fragmanı öyle bir intiba bırakmıştı bende.Kadir İnanır gibi bir oyuncunun böyle bir senaryoyu ve böyle bir kadroyu nasıl kabul ettiğini çok merak ediyorum.O da parasız kaldı heralde.Sadece Kadir İnanır için 6/10...Fazlası zarar...
filmin amatörce çekildiği,özen gösterilmediği çok belli ama konusu ve özellikle Kadir İnanırın yürek burkan rolü beni çok etkiledi.geçmişte yaşanan bitakım gerçekler anlatılmış ve bunu zaten birileri yapmalı.o yüzden ben filmi beğendim.