Semum
3,1

yigityasa
yigityasa

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tek cümle ile özetlemek gerekirse Film bana , artık Türkler de korku filmi çekebilir hale ulaşmış dedirtti.Bence gayet başarılı bir senaryo, kurgu ve çekim. Bu olanaklarla bundan iyisi olmaz zaten 9 veriyorum.
mettt
mettt

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin en iyisi bahçevandı :)
hylel-ween
hylel-ween

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
exorcist'in türkçe versiyonu.. Tamamıyla berbat bir filmdi. Görsel efekt yapmak için kasmışlar ama hiç olmamış. Bence filmlerde bilgisayar efektlerinden çok gerçeklikler kullanılmalı ki, film daha tatmin edici olsun. Exorcist Semumdan kaç yıl önce çekilmiş bi film ve efekt de sözü edilmeyecek kadar az kullanılmıştı. Ama Semum'dan çok daha inandırıcı ve korkutucuydu.

Bence iyi bir film değildi. Zaman kaybı.
gayret57
gayret57

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Korkutmuyor ama konusu çok ilgi çekiciydi,şunu da belirteyim izlediğim yabancı korku filmlerinin birçoğundan iyiydi.Elbet bir gün çok kişinin beğeneceği bir Türk korku&gerilim filmi olacaktır.
hapisci35
hapisci35

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Roller ozellikle de kadinin kocasi rolunde oldukca basarisizdi. ancak film kendini izlettirmeyi basardi ve sinifi gecti. 10 uzerinden 7
hsuker
hsuker

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Evet. Bu sefer olmuş. Bizimkiler korku işini becermeye başladılar. Aslında Hasan Karacadağ faktörünü söylememiz lazım. Yerli Sam Raimi olarak isimlendirdiğim bu şahıs gerçekten de bu işi biliyor. Zaten Dabbe den kendisini belli etmişti. Ama bu sefer gerçekten de çok iyi bir film çıkartmış. Tabiki yabancı yapımlardan esinlenmeler var ama olsun. Bu türde kült olmuş exorcist den esinlenmiş ama bunu berbat etmemiş. Hasan Karacadağ satesinde Türk korku yönetmenlerinin çğreneceği çok şey var bence. Tebrik ederim..10 üzerinden 9.
aselimt
aselimt

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Türüne göre oldukça iyi bir film. Amerikan yapımı çoğu korku-gerilim filmlerinden çok daha güzel. Ayrıca Türk sinemasındaki korku-gerilim filmlerinin çıtasını hayli yükseltiyor. Yönetmen de önceki filmi Dabbeye göre daha kaliteli bir iş çıkarmış. İzlemeye değer.
cem-mcfly
cem-mcfly

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmden zevk almadım diyemem.ama bana göre bayaga özenti olmuş.bu filme türk işi exorcist de denebilir.şeytan filminin nerdeyse aynısı olmuş.şeytan filminden sahnelerin aynısını semumdada çekmişler.bence o sahneler çekilmese daha iyi olabilirdi.özenti oldugu belli oluyor.film yabancı korku filmi olarak başlayıp,türk korku filmi olarak bitmiş.birazda fazla fantastik olmuş.film ilk dakikadan itibaren izleyici korktmaya çalışmış.ama yinede izlemeye deger derim.
alga
alga

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Dabbe filmini sinemada izlemiştim. Korkunç bir filmdi. Semum'un da televizyonda fragmanını gördüm. Ses ve görüntü efektlerinin Dabbe'den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ben bu filme gitmeyi düşünmüyorum. 2 saat boyunca irkile irkile film seyretmek bana hiç konforlu gelmiyor. Tabi korku filmi sevenlere tavsiye ederim.
genco-92
genco-92

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hyatımda böyle berbat birşey görmedim, görmeyeceğim herhalde...
Hüseyin Bektaş
Hüseyin Bektaş

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün sinemada izledim. insanın psikolojisini bozan bir film olmuş. gerçekten çok etkileyici. filmin kurgusu ve senaryosu mükemmel. hoşuma gitmeyen tek şey semum un tipi oldu. fakat önemli olan o değil. onu sadece temsili bir şekil olarak görmek gerekiyor. şu ana kadar izlediğim en iyi 2 korku filminden birisiydi. benim puanım 10/10
eenkei
eenkei

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
merhabalar,

Semum son derece başarılı olmuş çünkü türk filmlerinde buna çok az rastlıyoruz. aynı yonetmen dabbe filminde ise farklılığını gostermişti ama o film biraz daha farklı boyutlardaydı bu ondan dahada iyiydi.Sonuç olarak iyi bir film diyebilirim 10/8
Erengy
Erengy

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İlk önce şunu söylemeliyim oyunculuk sıfır. Korkmak için gitmek mantıksız.2-3 arkadaş birleşip gülmeye gidebilirsiniz tabi:D
nehir8696
nehir8696

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
başarılı bir filmdi bence ancak insanalrı biraz dine yönlendirme etkisi vardı biraz bu yönü bilerek yapılmış sanırm...izlnecek film kesinlikle
sumuh23
sumuh23

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok kötüydü denilemez ama ben beğenmedim.çok alıntı vardı şeytan filminden.izlenmezse çok şey kaybedilmez.