Senaristlerimizden ve yönetmenlerimizden özür diliyerek yazıma başlıyorum.Böyle kopya filmler ile hiç bir yere varamazsınız.İyi bir sinema izleyicisi olarak filmin efektlerinin iğrenç olduğunu söyliyebilirim.Tamamiyle toplama bir film.Çok abartılmış.İmam ile şeytanın düellosu komediydi gerçektende.Benim bildiğim imam,rahipler gibi elinde kitap şeytanı yatağa bağlayıp çık içinden kızcağızın demez.Ya Allah ya Bismillah çeker dalar iblise valla.Üstelik ezbere bilir dualarını.Sayın senaristlerimize ve Yönetmenlerimize duyurulur.Stigmata ve Exorticizm filmlerini yeniden izlemelerini tavsiye ederim.Film dediğin gerçeğine uygun olur işte bu filmler gibi.Konu ile ilgili en gerçekçi ve en güzel filmlerdi.İzlemeyenlere duyurulur.
Vasat bir korku filmi ... Korku sahneleri genel olarak "böö" mantığıyla yapılmış. Dinle ilişkilendirilmesi olmamış. Bir çok korku filminden bir şeyler alınmış . İzleyenler anlar. O bilgisayar efektleriyle yapılmış yaratıklar son derece komik . Basit PC oyunlarını hatırlatıyor . Gereksiz ve sacma olaylar yer tutuyor ,filmin sonunda bu sahneler neden konmuş diye kendinize soruyorsunuz. Filmin sonunda izleyici şaşırsın diye yapılanlar çok kasıntı olmuş .Sonuç olarak 2/10