En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
potasyum
Takipçi
531 değerlendirmeler
Takip Et!
5,0
9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Birazcık ’’Büyü’’ filmi birazcıkta ’’Dabbe’’ filminin karışımı gibi birşey olmuş bu film;Dabbedeki gibi çok kötü oyunculuk yoktu filmde bana göre.Ses efektleri yine başlı başına korkmamızı sağlayacak birinci faktördü.Görüntülerden çok ani ses efektlerinden tırsacağınıza eminim.Kısacası Dabbe’den daha iyi.
Hasan karacadağ yine yapacağını yapmış.Filmi izlerken koltukta zıplayıp durdum desem yalan olmaz.Semum tam bir türk korku_gerilim tarzı bir film olmuş.BU tarzı sevenler semumu kaçırmamalıı...(10_9)
hasan karacadağ yeteneklerinin üstüne yeni şeyler koyarak yine elinden geleni yapmaya çalışmış. bence semum'da başarılı da olmuş. hasan karacadağ'ı sınıfta bırakan faktör yine diyaloglar. fakat ben bu sorunun film çektikçe düzeleceğine inanıyorum. semum'a dönecek olursak kısıtlı imkanlara rağmen bence kotarılmış. en azından son zamanlarda çıkan klişe hollywood korkularından iyi. semum karakteri başarılı tasvir edilmiş. film sadece ses efektleriyle değil yaratılan atmosferin tekinsizliğinden de insanı geriyor. bahçıvan rolündeki oyuncu süper oynamış. türk korku filmlerinin aranılan karakteri olduğunu gen'deki performansından sonra yine göstermiş. musallat'tan sonra semum'un da sinemamızda korku filmlerinin çıtasını yükselttiğine inanıyorum.
ya ben şunu anlamıyorum yabancılar büyülü cadılı gerçek dışı saçma filmler yapıyorlar mesela( harry potter,yüzüklerin efendisi v.b.)bunlara harika muhteşem diyorsunuz dabbe ve semumda gerçek dışı saçma diyorsunuz nasıl oluyor.birazda kendi ülkenizin filmlerine sahip çıkın hep yabancı filmlere özenmeyin
gerçekten türk sineması için iyi bir gelişme.gittim ve çok beğendim.hasan karacadağı tebrik ediyorum işine dört elle sarılan bir yönetmen.dabbeyide çok beğenmiştim.başarışların devamını dilerim
Dabbe filmini sinemada izlemiştim. Korkunç bir filmdi. Semum'un da televizyonda fragmanını gördüm. Ses ve görüntü efektlerinin Dabbe'den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ben bu filme gitmeyi düşünmüyorum. 2 saat boyunca irkile irkile film seyretmek bana hiç konforlu gelmiyor. Tabi korku filmi sevenlere tavsiye ederim.
filmi bugün sinemada izledim. insanın psikolojisini bozan bir film olmuş. gerçekten çok etkileyici. filmin kurgusu ve senaryosu mükemmel. hoşuma gitmeyen tek şey semum un tipi oldu. fakat önemli olan o değil. onu sadece temsili bir şekil olarak görmek gerekiyor. şu ana kadar izlediğim en iyi 2 korku filminden birisiydi. benim puanım 10/10
bnim bugüne kadar izlediğim en güzel türk korku filmiydii. ya neden kendi ülkemizi korumuyorusda hep yabancı filmlere özentilik yapıyosunuz tmm bnde kabul ediorumm bugüne kadar yapılmıs en iyi korku filmi buydu dierlerini pek sevmedim ama yinede lütfn biras türkiyeye bakalım. birde en sevmediğim kelime türk filmi deil mi gidilmez diosunuz ya onu hazmedemiorummm çok güseldi bncee.. yaa verilen msjda harikaydıı gidipp yabancıların saçma sapan hayaletlerini izliyeceğinizze biras kendimize bakalımm lütfewn.. çok fazla beğendimm ama oyuncularda biraz eksiklil vardıı daha profesyonel oyuncu olsa daha iyi olurduu ama yinede gayet basarılı.. verilen msj harikaaa ellerinise sağlık valla ne diyim
arkadaşlar filmden etkilenmeniz için dini inançlarınız olması gerektiğini düşünenlerdenim.Çünkü alakalı olmayan arkadaşlarım filmi komik buldu aynı d@bbe’de olduğu gibi.....
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.