Nefis bir seyirlikti. Yerli bir yapım olması daha da bir keyiflendirdi beni. Ve inandırıcılıktan uzak kimi diyaloglar dahi film hakkındaki hoş düşüncelerimi değiştiremedi. Filmin hazırlık aşamasını öğrendiğimde böylesi bir imecenin filmin bu denli zenginleşmesine büyük katkısı olduğu ortada. Emeği geçen herkese sonsuz tebrikler...
bu filme sıfır puan bence haksızlık olur. Hikaye içinde hikayesi ile, animasyonları ile bence son zamanlarda yapılmış en güzel filmlerden. En önemli özelliği ise akıcı olması. Vaktin nasıl geçtiğini hiç anlayamadım bile. İzlemeyen varsa tavsiye ederim.
mükemmel bir film, kurgusuyla , konusuyla herşeyiyle mükemmel. izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi - ki çok fazla film izlemişimdir - kesinlikle tavsiye ederim.
işte türk fimlerini batıran bir film daha hiç bir konu mesaj anlam hatta amaç yok.lütfen puan verirken biraz elimizi vicdanımıza koyalım. koyalım da film yapanlar boşuna zamanımızı çalacak filmler yapmasınlar.film ne dram ne aksiyon ne gerilim tamamen komedi.sıfır bile çok