Sıfır Dediğimde
3,1

koktenersen
koktenersen

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İşleniş bakımından fena bir film değil fakat; konu olarak çok sıkıcı bir film. Boş vaktim olduğu için pek üzülmedim ama; büyük bir hevesle izleseydim hüsrana uğrardım herhalde. Boş vaktim olsa da vakit kaybı oldu benim için. Filmde hoşuma giden birkaç şey oldu onun için 4 veriyorum. (4/10)
tizep
tizep

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film vasatın çok altındaydı. Belki Türk filmlerinde alışık olmadığımız ilginç deneysel bir senaryo ile yola çıkılmış fakat filmin düşük bütçesi ve senaryonun zayıflığı filmin kritize edilmesi gereken noktasını baltalıyor.
electronica
electronica

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hipnoz ile ilgili bir film. Ancak ben filmde kurulmak istenilen bağlantıyı anlayamadım. Filmde anlatılmak istenen nedir, çözemedim. Filmin insanlığa bir mesaj verdiğini de düşünmüyorum ...
ozge-varan
ozge-varan

15 Kasım 2007 tarihinde eklendi
merhaba arkadaşlar filmden şimdi çıktım.ve hala etkisindeyim.anlamadık diyenler sanırım kendilerini pek verememişler filme. zira çoğu yerde gerçekten insanın göz kapakları düşebiliyor veya ne alaka ya bu da denilebiliyor. ama film o kadar güzel kurgulanmış ki hepsi sonunda yerine oturuyor.izlenmesini tavsiye ederim.felsefik ve psikolojik mesajlar verio emin olun. yeter ki görmek isteyin. "şu anın hayal mi, gerçek mi olduğunu kim bilebilir?" işte alın size felsefe problemi. çok iyiydi ya film iyi seyirler. sizleri seviyorum.....
musti5382
musti5382

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence çok iyi bir film. Puanı biraz az olmuş.10/8 i hakediyor.Konusu çok farklı.Anlatımı çok hoş.İnsanı içine çekiyor.Özellikle veliahtın hikayesihoşuma gitti .Felsefi unsurlara bol bol yer verilmiş İnsanı düşündürüyor.Sonunu merak ettiriyor.Türk sinemasında böyle yapıtlar artmalı.Ancak Oktay Kaynarca dışında öyunculuklar pek iyi değildi.
yenerkayahan
yenerkayahan

26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmin internet ortamında cekildigini,oyuncularınında internetten secildigini duymustum.merak uyandırıyor insanda ama yapımcılarımız su afilere biraz daha dikkat etse cok iyi olacak bence.mesela filmden sahnelerle afşlş süsleyebilirlerdi bence.