New York'ta Beş Minare
3,1

galip06
galip06

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mahsun K. ve Mustafa Sandal ; normal hayatta nasılsa, güneşi gördümde nasılsa , bu filmdede aynı. Polis olmasının hiç bir farkı yok. Şuanki haliyle rol yapma becerisi olmadığı için duygusal filmler dışındaki rollerde başarılı olacağına inanmıyorum. Film çok hızlı işlenmiş. Gereksiz ayrıntılara yer verilmiş.Gelişen Türk film endüstrisi için , gelecek vadeden bir yapım. 6/10
SHEPEK
SHEPEK

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Fragmanından etkilenerek gittik eşim ve ben.Açıkçası başlangıcı ve ilerleyen sahnelerde çok cesur olduğunu düşündük ve sahneleri beğendik.Fakat sonradan olayların akışları filmin seneryosunun ne kadar kopuk olduğunu gösterdi.Birşeyler anlatılmak istenmiş fakat herşey yarım ve birbirinden kopuklaşmış sonlara doğru.Ve en büyük hayal kırıklığımız filmin sonu oldu...Öyle bir film o kadar para harcanmış bir film bu kadar alakasız ve konu ile ilgili olarak saçma bitirilmesi tam bir hüsrandı.Filmden çıktığımızda bu sonun bütün emeği yok ettiğini düşünüyorduk sadece...Herşeyden biraz almaya çalışılıp sonradan da işlenen konu üzerinde cesaret kaybedilmiş ve herşey saçmalaşmış....Filmin sonunda tek bir bakış tek bir kelime herşeyi mantıklı ve iyi kurgulanmış hale getirebilirken bu son tekrar en başa götürmüş herşeyi ve filmi paranın gücü ile çekilmiş hiç bir temeli olmayan bir hale sokmuş....
sminikperis
sminikperis

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok beğendim..açıkçası mahsun kırmızıgülden bu kadar iyi bir eser beklemiyordum...emek harcayan herkesin eline sağlık...harika bir film..kesinlikle izlenmeli..
duyguezgi
duyguezgi

çok başarılı izlenmeli mutlaka
Ismail S
Ismail S

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül ün mesaj kaygısı devam ediyor!Sürekli birşeyler anlatma derdinde.Bu da anlatım dilini olumsuz etkiliyor bence.Sahneler arasındaki kopukluk bariz.Bazı sahnelerin çekilmesi gereksizdi, diye düşünüyorum.Ayağı sağlam yere basan bir senaryo yok karşımızda.Mahsun Kırmızıgül rolünün üstesinden de gelemiyor.Filmin başındaki çatışma sahnesi fena değildi.Haluk Bilginer i izlemek zaten keyifli.Ama asıl şaşırtıcı isim Mustafa Sandal.Gerçekten beklediğimden çok iyi oynamış.Filmi izlemeden 2 saat önce powertürk ten Tek Geçerim klibini izledim.Filmdeki halini görünce baya şaşırdım.Dram yüklü sahneleri, final sahnesi gerçekten etkileyiciydi.Yine de keyifle izledim.Mahsun Kırmızıgül ün filmleri içinde en zayıf olanı.(7/10)
mrs-durden
mrs-durden

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film ne abartıldığı kadar kötü ne de çok güzeldi verilmeye çalışılan mesaj güzel olsa da bazı sahneleri abartılı ve arabesk buldum filmin en büyük artısı ise haluk bilginerin oyunculuğuydu bana göre...
cimbomluali
cimbomluali

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film yaa baştan sona beğenerek izledim böyle türk filmlerinin yapılıyor olması beni çok mutlu ediyorum sonunda göz yaşlarımı tutamadım 10/10
samarci
samarci

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Müzisyenliğinden nefret ettiğim Mahsun Kırmızıgülü keşke ilk defa senarist-yönetmen olarak tanısaymışım dememe sebep olan filmdir New Yorkta Beş Minare. Mahsuna olan önyargılarımla gittim filme ve şaşırdım. Abartıldığı kadar olmadığını düşünerek gittim ve şaşırdım. Baştan sona soluksuz izlediğim nadir filmlerdendi ve favorilerim arasına girmeyi başardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Mükemmele yakın bir iş! Artık favori yönetmenlerim arasındasın Mahsun! Ne olur müziğe bulaşma tekrar :) 9/10
crn-erdem
crn-erdem

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ben filmi oldukça başarısız buldum. İlk fikrim Mahsun Kırmızıgülün öncelikle oyunculuktan kesinlikle ve kesinlikle biran evvel vazgeçmesi... İkincisi 'bu film için çok para harcadık'ı herkes anlasın diye olur olmaz yere gösterilen NY ve İstanbulun helikopter çekimlerinin fazlalığı insanları baymıyor mu sizcede?? Alakasız alakasız yerlerde bu görüntüler.Sonra Amerikan aksiyon filmleri özentisi sahneler. İçine yedirilmeye çalışılmış ama yedirilememiş duygulara dokunmaya çalışan ama traji-komik bir hal alan sahneler... Çok ama çok başarısız, diyecek başka söz yok!
sinema
1 ziyaretçi
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ve sıcağı sıcağına yorumumu yazmak istedim.Tek kelimeyle muhteşem ötesi bi film olmuş.3.filmindede mahsun kırmızıgül bu işi ne kadar iyi yaptığını gösterdi..Bence bundan sonrakiler daha iyi olacaktır..Filme gelince aksiyon sahneleri çok güzel..Mustafa Sandalın ilk oyunculukğu olmasına rağmen bence başarmış ve bu işe devam etsin.Filmde bazen kopukluklar olsada önemli değil kesinlikle gidin ve izleyin.Bravo mahsun bravo..Son olarak Haluk Bilginel yahu bu adam süper bir oyuncu helal olsun mest etti beni gene..Keşke filmin sonu öyle olmasaydı ama napalım..New york sahneleri harika olmuş süper ya bayıldım..Havadan çekimler süperdi.Mahsun Kıemızıgül den yeni projeler bekliyoruz...
metincm
metincm

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Dublaj dışında beğendiğim bir film oldu. İnglizcesi taksimde birkaç salonda var, muhakkak inglizcesini izleyeceğim.
firedays44
firedays44

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmi 2 defa sinemada izledim ve de birçok insanın 3. filminde de senarist, yönetmen, oyuncu, müzik direktörü olarak üstesinden gelen Mahsun Kırmızıgülün bu başarısını yediremediğini gördüm. Başarılı olan insanlar ve bunu hak edenler kim ne derse desin istediklerine ulaşırlar. Somut örnek : Mahsun Kırmızıgül. Süper bir film, cesaretine bile hayran kalınacak ve o kadar da etkileyici. Madem İngilizce bölümü çok olan bir film. Buna da İngilizce yorumlar yakışır. Awesome, marvellous, perfect, wonderful and the best Turkish film ever.
serikan40
serikan40

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Türkçe dublaj o kdar emeğin heba olmasına sebep olmuş. Brn hiçbir zevk alamadım. Konsepti mahvetmiş. Ve 1 puan
darkpower-2
darkpower-2

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film cesur bir adım tamam, görüntüler ara ara göz boyamayı başarıyor ona da tamam (yer yer korkunç ışık kullanımı var gerçi) ama bir filmin olmazsa olmazı senaryo kayıpsa, maalesef bir yere varılamıyor. Senaryo oldukça savruk, filmde üç ana karakter dışındakiler neden var belli değil. O karakterlerin bile altı dolu değil.Zaten o üç karakterden ikisini de oyuncu olmayan insanlar canlandırıyor. Belki de filmin en başarılı yönü Haluk Bilginer, o da kötü yazılmış karaktere kurban gidebilirmiş, direkten dönmüş. Ayrıca filme mutlaka gitmeliyim diyorsanız, türkçe dublajlı gitmeyin, benden söylemesi.
RezervuarDog
RezervuarDog

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
kurgu ve hikaye güzeldi ama senaryoyu hiç beğenmedim hele haluk bilginer müthiş oynamış beğendim iyi bir türk filmiydi 10/8