New York'ta Beş Minare
3,1

dadas d
dadas d

27 Ekim 2014 tarihinde eklendi
eğer türk halkı bu filme filim diyorsa bende anıran eşşek filmine film diycem, zevkler renkler tartışılmaz ama kardeşim ben böle filmi herzaman tartışırım niyemi bikere herşeyden önce ulan sen nezman film oyuncusu oldun bir ikincisi ulan allahın kırosu sende bu ülke film oyuncu oluyorsan eşşektende olur ben bu ülkede bu kıroyla film ceviren bütün kadın oyuncuları kınıyorum ve o oyuncuları boykot etmek için o kişilerin filmlerini seyretmiyorum herşeyden önce bu insanlar vatan hayinidir bir kürttür bunu herkez böyle bilsinki bu ülkede kürtlerden türklere hayır gelmez ben ne bu filmi nede başka bir kıroların cevirdiği filmi izlemiyorum bukadar sizin filminizede sizede defolunlan bu ülkeden
ilter-tek
ilter-tek

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bu filmde gördük ki; film sadece bütçeyle değil, sinema bilgisiyle,becerisiyle çekilir. Herşey baştan sona o kadar basitki; maalesef Haluk Bilginer bile kurtaramamış filmi. Bu filmi yerlere göklere sığdıramayanlar Av Mevsimini baştan ne olacağını tahmin ettik zırvasıyla(halbuki bilmezler ki Yavuz Turgulun zaten süpriz yapmak gibi bir niyeti yoktur."kendi açıklamasıdır bu") yorum yapanlardır. Bu film günlerce,haftalarca konuşulurken, gişeler dolup taşarken, gerçek değerini hiçbir zaman göremeyecek olan işte Av Mevsimi gibi filmler maalesefki yurdum sinema piyasasında sessizce gelip geçecektir...
6OK
6OK

16 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Çok güzel komedi filmi olmuş. Herkese tavsiye ederim, gülme garantisi var.
camseytani
camseytani

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
berbat,sıkıcı yorum yapılcak bir film değil..
tamamen zaman kaybı...(1/10)
eMünazyr
eMünazyr

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Vakit kaybı. İrrite edici, zıtlıklarla dolu, Kapitalist sisteme hizmet eden ve aynı zamanda onu eleştiren bir film. Gerçeklikle alakası yok, taraftarlık yapmış. Keşke "Hür Adam gibi bir isim koysaydı tam olurdu. Bence Mahsun Kırmızıgül "Sarı Sarı" şarkısını söylemeye devam etmeli..

10/1
gatsle
gatsle

31 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmi izlerken yaptım demek için yapılmış bir film olduğunu anlıyorsunuz. Zaten yıldız oynatmak senaryosu iyi değilse bir filmi kurtarmaz
VsP
VsP

21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Az daha zorlasalar komedi çıkardı bu filmden. O kadar içi boş bir filmki zaman kaybından başka birşey değil
sertap
sertap

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bir türk filmi olarak güzeldi çok türk filmine giden biri değilim ama güzel bir filmdi
pc-pc
pc-pc

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
güzel çekim güzel müzik hatta haluk bilginer bile senaryonun kötülüğünü kapatamamış.
Mertkan05
Mertkan05

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bu film bu sitede nasıl 7.1 pua alır inanmak mümkün değil..Hak ettiği Puan 5.1 dir, Filmi izleyenler çok daha bilir...

1-Oyunculuk yok (Haluk Bilginer Hariç)
2-aksiyon dediler bir iki Amatörçe Çekilmiş Bi iki sahne
3-Bizim Medya sırf Kendine malzeme çıksın diye şişiriyor
Paranızı boşa harcamayın arkadaşlar, çok daha iyi fimler var
htlgksm
htlgksm

2 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Küresel anlamda çoğu filmin (özellikle hollywood yapımı) propaganda ve belli bir amaç doğrultusunda karalama silahları olarak kullanıldığı gerçeğini aklımıza getirirsek, birinin bu arkadaşa şunu sorması lazım; Neden topu yine kendi kalene yolluyorsun? Ben filme gitmedim ,ilerde tvde de izlemem..bu toprakların insanları kendi değerlerinin yanına topu tüfeği terörü yakıştırıyorsa kimi eleştirebilirsiniz ki?
real-boy40
real-boy40

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bu filmi ne göge çıkarmalı nede yerin dibine sokmalı orta kalitede bir film diyebiliriz,filmin bazı yerlerinde kurgu yetersiz kalmış,yer yer gereksiz sahneler,uzatılmış bölümler,ani geçişler olduğunu görüyoruz.filmi izleyecek olanlar beklentilerinizi yüksek tutmayın derim puanım 7
billginer
billginer

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
filmin ilk ve son 15 dakikası dışında, sıkılarak izledim, senaryoyu beğendim fakat, konu 2 saat e güzel yayılmamış.
therapyozgur
therapyozgur

22 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmi hiç beğenmedim.Tamam verilen onca emek harcanan onca para var sonuna kadar saygı duyarım ama olmamış Mahsun Kırmızıgül,olmamış.Bu tamamen benim şahis kanaatim,senaryo olmamış ne vermek istediği mesaj anlatılabilmiş,nede akıcılık sağlanmış,çok özensiz ve çok basit gelgeçlerle yazıldığı anlaşılıyor,gereksiz sahnelerden ve konuşmalardan bir ara uykum geldi,final sahnesindeki yapmacık ve sırf ağlatmak için yapılmış cümleler ve hareketler beni dahada hüsrana uğrattı.Oyunculuklara gelince birazcık Haluk Bilginer okadar,Mahsun Kırmızıgül ve Mustafa Sandal çok sıradan,amerikadan bulunmuş 3.sınıf oyuncu ve oyunculuklar tam bir felaket her şey zorlama olmuş,filmde çok ciddi,anlaşılması çok kolay senaryo ve çekim hataları var.Tekrar ediyorum ben hiç beğenmedim ama beğenenler elbette çıkacaktır.
napolyon
napolyon

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
hollywoodun dandik propaganda filmlerini aratmayacak cinsten zaman yazarlarının beğemeyene beyaztürk kibri yakıştırması yaptığı mahsun efendinin açılım filmlerinden bir tanesidir. dört bir yanımızı saran gerici ideolojinin sanatı sinemayı da nasıl geriye çektiğini tekrar filmleri çekmeyi sinemaları uyarlamalarla doldurmayı hollywooda benzemeyi marifet sanıp göğsü kabarabilen sinema severlerimizin yorumlarından anlayabiliyoruz.