New York'ta Beş Minare
3,1

ebis
ebis

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenecek bir film..anlatılamayacak kadar muhteşem çünkü.Mahsun kırmızıgülün ellerine sağlık..
er-u-han
er-u-han

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Hayatının her saniyesi sinema ile geçen izlemediği film hemen hemen olmayan has bir sinefil olarak söylemeliyim ki perdede müthiş bir sinema olayı gördüm ve Mahsun Kırmızıgülün önünde saygıyla eğiliyorum...İnanılmaz güzel bir film,inanılması zor müthiş bir olay...Bu film Türk Sineması adına milattır;hatta öyle ki New Yorkta Beş Minareden Öncesi ve Sonrası şeklinde gibi bir devrin başlangıcıdır...Bırakın Türk Sinemasını Yeryüzündeki onbinlerce filmi ezecek denli güçlü bir filmdir bu film...Eleştirenler sinema estetiğinden anlamayan,sinemaya gırgır yapmaya gidenlerdir...Çekimler,mekimler hepsi bir yana filmin derdi,alt metini öyle mükemmel ki...Her saniyesinde etkilendim diyebilirim...Bence şimdi Oscar zamanı ben buna yürekten inanıyorum...Bravo Mahsun Kırmızıgül,helal olsun sana...
ano91
ano91

17 Kasım 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film. izleyin derim pişman olmazsınız.
sminikperis
sminikperis

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok beğendim..açıkçası mahsun kırmızıgülden bu kadar iyi bir eser beklemiyordum...emek harcayan herkesin eline sağlık...harika bir film..kesinlikle izlenmeli..
cimbomluali
cimbomluali

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film yaa baştan sona beğenerek izledim böyle türk filmlerinin yapılıyor olması beni çok mutlu ediyorum sonunda göz yaşlarımı tutamadım 10/10
firedays44
firedays44

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmi 2 defa sinemada izledim ve de birçok insanın 3. filminde de senarist, yönetmen, oyuncu, müzik direktörü olarak üstesinden gelen Mahsun Kırmızıgülün bu başarısını yediremediğini gördüm. Başarılı olan insanlar ve bunu hak edenler kim ne derse desin istediklerine ulaşırlar. Somut örnek : Mahsun Kırmızıgül. Süper bir film, cesaretine bile hayran kalınacak ve o kadar da etkileyici. Madem İngilizce bölümü çok olan bir film. Buna da İngilizce yorumlar yakışır. Awesome, marvellous, perfect, wonderful and the best Turkish film ever.
Mesut Tanir
Mesut Tanir

18 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bazı kardeşlerim... son zamanlarda izledigim en kötü film, bu kdr paraya zamana emege yazık dıyenler var.. Şaşırmamak elde degil.. aynı fılmı mı ızledık acaba? Fılm türk sınemasının bu zamana kadar cesaret edemedıgı gorsel sahnelerıyle ,kurgusuyla , ve oyuncuları ve oyunculukları ıle gerçekten harıkaydı.. Mahsunun yonetmenlgııne laf edenler, fılmdekı yabancı oyuncuların goruslerını dınlesınler , ayrıca bu kdr oyuncu bu kadar kişi mahsuna boşu boşuna güvenir mi? fılm tüm otorıterlerden tam not aldı.. yazık böle yorum yazanlara üzülüyorum.. böyle güzel bir filmden tat alamadıkları için..( kesınlıkle ızleyın harıka bır fılm )
ms-ozmen
ms-ozmen

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çekilmiş en iyi Türk filmi. Kesinlikle tavsiye ederim.
defneerturk
defneerturk

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem ve çok etkileyici... Mutlaka izlenmeli!!
altinkadeh
altinkadeh

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Herkes kendi düşünceleri doğrultusunda (çoğu izlemeden) film hakkında yorum yapıyor. Değineceğim konu bu. Filmi zileyip yorum yapanlara (kendi düşünceleri doğrultusunda) diyecek bir şeyim yok ama filmi izlemeden o hakkında, şu konuda şeyler anlatıyormuş gibi cümleler kuranlara gerçekten kızıyorum ve benim düşünceme göre Türkiyede yapılmış şu ana kadar ki en güzel filmlerden biri. Puanım: 8,9/10
emre571
emre571

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
öncelikle filmde bariz kopukluklar var.Evet filmin kusuru var ama biz bu filmleri desteklemezsek türk film sektörü de gelişemez.Daha güzel filmler çıkacağına inanıyorum mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum.10/9 veriyorum.Filmi beğendim genel itibariyle.Ama kopukluklar var tek sıkıntısı bu filmin.
disophrone
disophrone

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Geçen cumartesi eşimle beraber izlemeye gittim,öncelikle şunu söyliyeyim ki flim aileyle beraber gönül rahatlığıyla izlenebilecek bir film.Parmak bastığı konudan dolayı, Türk filmlerinin arasından rahatlıka sıyrılabilir.Birkaç mantık hatası dışında, aksiyonu bol sonuna kadar izleyiciyi sürükleyen bir film olmuş.Ben beğendim, bence gidin izleyin.
sss888
sss888

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle mahsum kırmızı gülü tebrik ediyorum böyle güzel bir film çektiği için daha sonrada burda atıp tutanlara bir iki şey söylemek istiyorum yok efendim film istenileni verememiş yok film konusu çok açıkmış buyrun o zaman siz çekin bir filmde bizde izliyelim bu filmler öyle iki günde çekilmiyor emek harcanıyor zaman harcanıyor.Ne kadar meraklı bir milletiz oturduğumuz yerden eleştiri yapmaya anlamıyorum... Biraz emeğe saygı lütfeN 10/8
iel
iel

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.herkese tavsiye edilir.
baver
baver

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi gereken bir film..