New York'ta Beş Minare
3,1

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Patlama efektlerinin zayıflığı ve senaryonun biraz yalpalaması, dublajların karakterlere uymaması dışında(Manisa ya maalesef dublajlı versiyon geldi), her hangi bir kusuru pek yoktu. Kendini seyrettiren bir filmdi. Sandal iyi iş çıkarmış oyunu ile. Bilginer e zaten lafım olmaz, mükemmeldi her zamanki gibi. Aslında yazsam yazarım film hakkında. Uzun zamandır ilk kez bir film hakkında yazma iştahım açıldı. Kırmızıgül e bir ön yargınız olabilir, o ön yargı ile seyrederseniz zaten keyif alamazsanız...
boramir
boramir

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bence masum kırmızıgül olmuş tam bir yönetmen helal olsun.çok güzel bir film bazılarını baya rahatsız etmiş yorumlardan belli aksiyon sahneleri harika
egorgoz
egorgoz

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ya arkadaslar ne oluyor Çoğu kişi yerden yere vuruyor filmi ? Tamam filmin hataları mutlaka var ama böyle filmler türk sinemasını ileriye götürmeyecekmi ? Bence çok güzel bir yapım olmus böyle filmler yapılmaya devam edildikçede türk sinemasının daha iyi seviyeye geliceğine inanıyorum ben...
Kadir ARSLANTAS
Kadir ARSLANTAS

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sizi anlayamıyorum yaa, türk filmine destek türk filmine saygı deyip dururuz ama birşeyler yapmaya çalışan bu adama öfkenin bini bir para, nedir bu yükleniş, anlamış değilim..adam hollywood aktör ve aktrislerini tutmuş filmde oynatmış ki tüm dünyaya Türk filmini reklam edebileyim diye (veya kâr amaçlı deyin buna, sonuçta yine kazanan bizleriz).. başyapıt olan filmlere bile düşük puanlar veren imdb, bu filme 7,1 puan çıkarmış ve biz kendi ülkemizde olmasına rağmen hemen hemen aynı puanı öfkeyle veriyoruz.. gerçekten yazık..Hepsini geçelim, bu film şu ana kadar türk filmleri içerisinde ki baş yapıtımızdır.. isteseniz de istemeseniz de :)
obiwankenobi2
obiwankenobi2

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film genel anlamda çok iyi. Ufak kusurlar tabiki d evar ama görmezdne gelinebilecek şeyler. Herkese tavsiye ederim. Mahzun sanatçı yeteneğini göstermiş. Kabul etmek gerekirki doğal bir yeteneği var. :=)
NidderuN
NidderuN

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bazıları görmek istemedikleri gerçekleri gördükleri için filme çamur atma hevesinde.1/10 lar 2/10 lar bu filme verilebiliyorsa başka sebebi yoktur.
keke-ali
keke-ali

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
büyük bir film olduğu için eleştirilecek çok yanı var.bazı sahneler kopuk kopuk olmuş,bazı sahneler atlanmış,üzerinde durulması gereken sahneler atlanmış ve bazıları da çok uzatılmış;ama tüm bunlara rağmen film izlenmeli. yönetmenlik ve kurgu süper,senaryoda ve mahsunun oyunculuğunda ufak aksaklıklar var...
smtcsr
smtcsr

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
2001so...Film hem orjinal olarak hemde Türkçe dublaj olarak vizyona girmiştir. Tercih meselesi yani kim hangisine gitmek isterse ve emin ol alt yazı sevmeyen çok fazla kişi var.
attractive72
attractive72

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar biraz insaf edin ya..Böyle tarz bir türk filmi nerde görülmüştür..Tabiki eksikler olacak, kopuklar olacak..Ama cebinde 15 tl veripte eleştiri uzmanı gibi ahkam kesmek yakışmıyor..Ben olsam 15 tnizi verip üstünede bir dondurma ısmarlardım..Dublaj sorunu var evet ama dublajsızıza gidin.Bardağın yarısına dolu demek dileğiyle..sevgiler
ChiZgY
ChiZgY

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film umdugumdan daha iyi cikti gerek verdigi mesaj gerekse secilen mekanlari cok hosuma gitti.Fakat ben filmi belcika hasseltte kinepolis sinemasinda izledim eger gitmeyi dusunen varsa oncelikle sinema yetkilileriyle bi gorussun bu kadar berbat bi goruntu olamaz kisi basi 8.5 euro para verdik adamlar turk filmi oldugu icin hicbir ayar yapadan filmi perdeye vermisler.Ne bi netlik var ayrica cogu sahnede kafalarin yarisi yok.Yaziklar olsun..
Azeroth
Azeroth

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Sizlere önce şunu söyleyeyim : İzlediğim en iyi türk filmleri arasına girmeyi çok rahat başardı.Sonunu tahmin ettim. Beni hacı gümüş ile şaşırtmasını beklerdim. Şaşırtmadı. Mahsunun bakışlarını ve bitlisli oluşlarından sonunu direk tahmin ettim. Ama yine de sonuna kadar bekledim ki süpriz olsun diye olmadı. Olmaması filmi kesinlikle kötü yapmadı. Yine de süper sahneleri , tarihi vurguları ve görsellikle 9 puanı hak eden müthiş bir türk filmi olmuş.Eleştirebileceğimiz noktalar tabiki var.örneğin Deccal ile hacı gümüşün konuşması. Deccal 2 cümle sonunda boynunu eğdi =) çok güldüm. Sabit fikirli insanları hele de deccal gibi beyinleri yıkamayı çok rahat başaran bir insana 2 cümle ile doğru yolu öğretemezsin. Tek türk filmi tadında sahnesi bence buydu.Bunun dışında final etkileyici ve bir anda oldu. Güzeldi.Özetlemek gerekirse bir türk filmi zaten ancak bu kadar güzel olabilirdi. Yavaş yavaş seyir zevki güzel filmler yapmaya başlıyoruz. Ama bu filmlere birde müthiş bir süpriz son yapsalar çok daha iyi olacak. Sadece sahneyle son 1 anlıktır. Senaryoyla son ise filmi kafanda baştan yazmanı sağlar ve filmi unutulmaz kılar.Puanım 9. Hakeden bir Türk filmi.
halilyavuz32
halilyavuz32

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ben filmi cumartesi günü izledim.Mahsın Kırmızıgül beni gerçekten şaşıtmayı başardı.Yönetmenlik anlamında hergün üstüne biraz daha koyuyor.Ancak oyunculuğunu biraz daha geliştirmesi lazım.Filme gelince gerçekten güzeldi.Aksiyon sahneleri gerçekten iyiyidi.Özellikle sonu çok iyiydi...
Lord-Poseidon
Lord-Poseidon

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk perde biraz sıkıcı olsada ikinci perde bu farkı kapıyor ve bence 10 numara film tavsiye ederim
sonersalinan
sonersalinan

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
gercekten cok güzel bir film.özellikle new york sahnelirnde sanki hollywood filmi gibiydi.emeği geçen herkese tesekkürler.mutlaka izlenmeli
Tristan-2
Tristan-2

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgülü alkışlıyorum,gerçekten güneşigördüm filminden sonra çok iyi bir iş çıkarmış filme 10 puan verdim ,objektif yaklaşım ve gerçekliliğin ön planda olduğu film,müzikleriylede elit bir film herkese tavsiye ederim son yıllarda çekilen güzel türk filmlerinden.