Neşeli Günler
4,6

karakartaltevfik
karakartaltevfik

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
O dönem itibarıyla ailece izlenebilecek iyi bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum.Hatta 2010 yılındayız ama bu filmin tadından hiçbişey kaybetmediğini düşünüyorum.Benim değerlendirmeme göre bu esere 10 üzerinden 8.5 puan veriyorum.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gülen gözler ile neredeyse aynı kadro ve konsept,tekrar kendini hiç bıkmadan izletiyor,izlerken insanı mutlu eden filmlerden,bittikten sonra en azından bir süre tüm sıkıntınızı derdinizi unutuyorsunuz.türk sinemasının klasiklerinden.
odinhan
odinhan

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Harika kadro harika bir komedi.
Demirtas
Demirtas

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İşte müthiş bir Türk Müthiş diyalaoglarıyla hafızalara kazınmş bir film. Yine Şener Şenin ön plan çıktığı bir ail filmi. Şener Şen canlandırdığı Ziya karakteriyle büyülüyor adeta. Çocuklara Afrrika ve Amerika anılarını anlattığı sahne, kahvede jilet pazarladığıunutulmaz sahne, kılıktan kılığa girip nikah şekerlerini topladığı sahne... Hepsi muhteşem. İzlemeyen yoktur zaten.
alba42
alba42

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
-Annem nikahtan önce göster ama elletme dedi.Repliği ile beni çok güldürmüş olan bir efsane filmdir Neşeli Günler.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

29 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
sık kavga eden ve ayrılan turşucu çifti çocuklarının birleştirme hikayesi.. Sürükleyici güzel türk filmi.. Ziya karekterş şener şen tarafından muhteşem vcanlandırılmış
Alp T.
Alp T.

13 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Güzel ve değişik bir Türk filmi daha. Çok güzel ve eğlenceliydi. İzlemenizi tavsiye ederim. 4/5
ily-akirmak
ily-akirmak

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en iyi filmlerinden birisi.Müziğini duyduğum an bir tebessüm gelir yüzüme. 9/10