Maskeli Beşler: Irak
2,7

ayse-melek
ayse-melek

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yazılan yorumları okuduktan sonra ön yargı ile gittim filme ama sıkılmadım hatta zaman ansıl geçti anlamdım desem yeridir...tüm salondna kahka sesleri geliyodu..bi çok sahnesine bende güldüm...keyifli ama mükemmel bi film diğil
boor36
boor36

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gayet gusell eğlenceli bi film olmuşş
dinopis-2
dinopis-2

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filme girerken çok büyük beklentiler içinde olmayın. Birkaç sahnesi hariç sıradan bir komedi diyebilirim. Peker Açıkalının hatrına 10/7
finallyfree89
finallyfree89

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bir takım mesajlar vermeye çalışmış ama pek başarılı değildi mizah ile yergi çok başarılı bir şekilde kullanılabilir aslında ama senaristimiz bu işi pek başaramamış görünüyor ayrıca film madem komedi filmi ve yergi eklemeye çalışmışsın filmdeki ek konu olan amerikalı subaya aşık olmak ne alaka anlamış değilim yani komedi mi melodrama mı belli değil özetle pek başarılı bir yapım olarak görmedim
humeyrauncu91
humeyrauncu91

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Malesef ilki gibi eğlendirici olamamış çok sıkıcı.Vaktime acıdım yani.
mehtap6
mehtap6

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gülemediğim bir ’komedi’ filmi..
Sdk-JK
Sdk-JK

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İlkine qöre vasat olsada verdiqim paraya deqerdi yane...10/7
naciye559
naciye559

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence seri komedi türünde güzel bir film olmuş.mehmet ali eksikliği hiç belli olmamış tam tersi laz tipleme daha güzel olmuş...
roland
roland

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk film zaten iyi degildi ama bu filmle absürdlügün de sınırları zorlanmıs keloglan kara prensten sonra gittigim en kötü yerli filmdi maalesefşafak sezerli birkac sahne haric insan gülümseyemiyo r bile
sheeter
sheeter

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film konusu itibariyle; ince taşlamalar üzerine kurulmuş, bizim ülkemizin en büyük muhalefet kaynağı amerika ya kurtlar vadisinden sonra 2. golü atan, ama tek farkı içine sakarlık parodilerini ekleyen izleyenleri ilk önce milli duygularla uyandırıp sonrasında espirileri ile eğlendiren güldüren bir fim olması özelliğini taşıyor. film de, avrupa yakası dizinde ki gaffur tiplemesiyle ününü törpüleyen ve film yapımcılarının para kazanma hırsını tetikleyen peker açıkalın ın yönetmenin ve senarist tin zorlamasıyla ön plana çıkarılması bence tutmamış. bunun sebebi peker açıkalının kendini filmdeki karakterine tam olarak adapte edememesi olabilir ama şafak sezer in muhteşem oyunu ve resmen filmin hızını elinde oyuncak gibi tutması, yönlendirmesi de bu durumun ortaya çıkmasına sebep sayılabilir. ilk film le kıyaslama yapıp filme gitmemek yada ağır eleştirilerde bulunmak yalnış olacaktır. her ne kadar eleştirilecek yönleri olsada bunlar teknik olanaklarla sınırlı olacağını düşünüyorum.
zgrklc
zgrklc

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
vasat bir film, kalıtelı kamera kullanılmıs sadece o
sinema
1 ziyaretçi
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu bir komedi filmi, çok iyi bir film olabilmesi için daha komik olması gerekirdi. Oyuncular çok iyi performans göstermişler.
Note:Filmde güzel bir de mesaj veriliyor. (Kerkük bölgesinde, bugünlerde sürekli Türkmenlerin öldürülmesi bu mesajı daha da güçlendiriyor.)
Creyk-van
Creyk-van

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filim hiç akıcı bir filim diğil bence o yüzden genellikle sevilimoyr konu monu senaryo falan güzel aslında ama okadarda izlenmeye değer bi filim diğil
absent75
absent75

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
uzun zamandır türk filmlerini terçih etmeme ragmen.yine tam bir fiyasko!!!aman arkadaşlar diyorum ;)
Dilara-TJ
Dilara-TJ

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok kötü deil idare eder bi filmdi bi kaç sahnesi güzeldi bile:D fazla tatmin edici bi film olmasa bile iyiydi. Hatta bazı sahnelere güldüm.