Maskeli Beşler: Irak: en yeniler yorumlar - Sayfa 10
Maskeli Beşler: Irak
2,7
muhammederdem42
20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sinemada izlemeye değmez hatta cd de bile izlenmeye değmez en iyisi tv de çıkarsa belki izlenebilir bi film herşeyden önemlisi akıcı değil kısaca berbat
tam olarak oturmuş bir konuya sahip değil bence ancak bazı bölümlerinde gülmekten karnıma ağrılar girdiğini hatırlıyorum :) . komedi türünde iyi bir film.
arkadaşlar bizim türkler neden güzel bir film yapamıyor? bu soruyu yönetmenlerimiz kendierine bir sormalılar... artık babam ve oğlum.. gibi filmler istiyoruuuuuuuzzz!...
beynelmilel ile bu film arasında yazı tura atılıp benim kaybetmem sonucunda gidilen film. 3-5 sahnesi dışında pek bir şeyi olmayan sıkıcı yaratıcılıktan yoksun film. benim dışında destekleyenlerinde beğenmediği film
bence eğlenceli bir film. gülmek için gidilir. kötü yorum yapan arkadaşlar kurgusu çok iyi olan filmlere alışmış heralde. ama arkadaşlar artık kurgusu güzel olan o kadar az film varki !!!!!
Bence izlenebilir bir filmdi çok güldüm eğlendim ama konuda kopukluklar olmasına rağmen bence serinin diğer filmlerinden daha iyiydi.
Sinema salonunda hiç yoksa 100 çocuk vardı. Az biraz argo ve küfürler olması sanırım biraz sıktı orda bizleri.
Ayrıca Savaş Ay'ın sahnelerini beğenmedim karakterlere ve filme resmen ne saçmalıyorsunuz der gibi bir tavır vardı röportaj kısmında.
Magazinde abartıldığı gibi filmde gaffur veya diğer karakterlerin öne çıkarılması söz konusu değildi.
Gülmek isteyenlere önerebilirim özellikle de sıra gecesi düzenlediklerinde amerikan askerlerinin kalkıp oynaması sahnesinde yarıldık gülmekten... son sahneyi güzel bağlamışlardı . Genel itibarı ile güzeldi. Bundan önce ne saçma amerikan filmlerine para verdiğimizi düşündüğüm zaman yorum yazan arkadaşın dediği paramı isterim lafına katılmıyorum. Güzeldi son olarak
İlk filmi beğenip gitmek isteyenler SaKIn gitmeyin,oldukça kötü ve sıkıcı bir film.Senaryo çok kötü,hiçbir konusu yok tamamen boş bir film.komiklik adınada hiçbir şey yok.Özetle ’kötü’.
oldukça boş, hiçbir ilgi çekici yanı olmayan , hatta onuda bırakın konusu nedir sorusuna verilebilecek doğru dürüst bir cevabı bile olmayan malesef son derece kötü bir film.. Harcadıkları zamanlarına ve emeklerine bizimde zamanımıza ve kesemize gereksiz harcama yaptıran bir film.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Filmlerin içerisinde illa bir mesaj bir dünya görüşü veya hayatınızın akışını değiştirecek işaretler aramıyorsanız ve biraz gülmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın. Kafanızı meşgul etmeyecek kada soft bir film izleyip gülmek ve dışarı çıkınca hiçbir espriyi hatıralamamak filmin ikramı. Her filmde aynı oyuncuların oynadığı bu dönemde Şafak Sezer'in devleştiği çok neşeli bir film . Sanırım artık bazı yapımcıların Şafak Sezer odaklı filmler çevirmeleri zamanı çoktan geldi. Peker Açıkalın gaffurun altında ezilmiş . O şimdi mahkumdaki Erkete rolü bile daha göze batıcıydı . Umarım devamı gelir ve suriye sorununada el atarlar filmin sonunda söyledikleri gibi. Süperdiii
oncelıkle merhaba filme bugun 21:00 seansına İstinye Maxi / İstanbul da gittim Film de bir kac guzel (gulebılcegım ) yer vardi. zaten geri kalanları gunluk hayatımızdakı replikler ...