Maskeli Beşler: Irak
2,7

kenangenco
kenangenco

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kısaca belirmek istersek birkaç sahneyi atlarsak çok güzel msl:artık yalnızsınız bu bir türkün soyleyeceği bir laf değil
ufukozdemir
ufukozdemir

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk flim gayet iyiydi......ama bunda hiç bişi yok hep aynı saheneler belli bi süre sonra sıkıyo...
muratkurt321
muratkurt321

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi çok güldüm ben bu kadar iyi beklemiyordum bence kesinlikle izleyin..şafak sezer çok iyiydi bu filmde.
saggittarius
saggittarius

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
fiLm fragmanını izLedikten sonra "bu fiLme kesinLikLe gitmeLiyim" demistim.. fakat fiLme girdikten sonra anLadım ki izLenmeye deger kısımLarı fragmanda gosteriLiormus zaten.. vasatın aLtında bence..
kemal-ulupinar
kemal-ulupinar

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk defa verdiğim paraya acıdım vallaha ne yalan söyliyeyim gerçekten çok kötü bir film olmuş bu kadarını beklemiyodum tmm konu cok gzl guncel bi olay ama bunu böle anlatmak ne bileyim madem komedi tarzında yapıosun biraz güldür barii.filmin 1 kac sahnesınden başka gzl bir tarafı yok bılmıom haksızlık mı yapıyorum ama gercekten begenmedım sadece bi yeri cok hosuma gitti o kdr lütfen dewamı cıkıcaksa biraz özen göstersinler
merl44
merl44

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
açıkcası film benim bu film açısından beklediğimi karşıladı. yani filmin içindeki hicivlerde gayet iyiydi. oyunculuklarıda beğendim. gayette güldüm. ilk filmi beğenenler bence bunu da beğenir.
ayse-melek
ayse-melek

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yazılan yorumları okuduktan sonra ön yargı ile gittim filme ama sıkılmadım hatta zaman ansıl geçti anlamdım desem yeridir...tüm salondna kahka sesleri geliyodu..bi çok sahnesine bende güldüm...keyifli ama mükemmel bi film diğil
klm-mavigizmo
klm-mavigizmo

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
eğlencelik bi film gayette komik olmuş..
kalpsiz
kalpsiz

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
şafak sezer’in oyunculukla alakası oynadığı hiç bir filmde olmadığı gibi bu filmde de yok. bu filmdeki diğer oyuncularda şafak sezer’den farklı değil. gereksiz, zaman öldüren bir film. gülmek mi? ağlayacaktım nerdeyse.... filmin saçmalığına.
nick2003
nick2003

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi ilk gün izledim film size hiçbirşey vermiyor ancak gülme krizine sıkıyor izlenmesi gereken bir komedi aksiyon filmi iyi seyirler
hudup
hudup

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hani diyorlarya Türk sinemasına tam destek diye şu filme gördükten sonra artık uzun bir süre Türk filmine gitmeme kararı aldım filmin güzel olan hiç bir tarafı yok şu filmi Amerikada gösterime koysanız 3 gün sonra kaldırılar ilk okul 3 sınınf seviyesi espriler, küfürlerle yapılan boş espriler inanılmaz kötü bir senaryo ve neler neler... Bu filme gitmeniz için tek neden olabilr bir film ne kadar kötü olur sorusuna cevap Maskeli Beşler Irak. Ben verdğim paraya hala yanıyorum ama siteyide anlayamadım herhalde duygusal yaklaştı herkes bu filmi 10 üzerindne değerlendirmeye almak bile yanlış değerlendirilecek bir tarafı yok çünkü 6.9 çok komik anlayamadım biraz daha objektif bakalım lüütfen ben not vermezdim ama hadi gene Türk filmi neticede 10 üzereindne 1/10
bestella
bestella

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hiç güzel değildi.çok sıradan bir filmdi.vakit kaybı
süpernova-2
süpernova-2

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşımın yalvarması sonucunda bu filmi izledim.Neymiş efendim!Türkiye sinemasına katkıda bulunalım.Tamamen içi boş bir film bekliyordum.Dediğim çıktı.Açıkçası bu kadar kötü bir film beklememiştim.Amerikan sinemasıyla başetmek istiyorsak böyle gereksiz,zevzek filmler de çevirmemiz gerekiyor.İyi de bu kadar da gereksiz olmalı mı'Kime bu abuk sabuk görüntüleri film diye yutturacağız???
aslindasinemozbay
aslindasinemozbay

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmin konusundan tutun,oyuncularına kadar herşey mükemmeldi.bence tükiyenin gündeminde ki ciddi bir konu bu kadar güzel ve usturuplu bi şekilde anlatarak güldürmeyi başardılar.hepsini tek tek tebrik ediyorum.
dinopis-2
dinopis-2

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filme girerken çok büyük beklentiler içinde olmayın. Birkaç sahnesi hariç sıradan bir komedi diyebilirim. Peker Açıkalının hatrına 10/7