Maskeli Beşler: Irak
2,7

ufukozdemir
ufukozdemir

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk flim gayet iyiydi......ama bunda hiç bişi yok hep aynı saheneler belli bi süre sonra sıkıyo...
saggittarius
saggittarius

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
fiLm fragmanını izLedikten sonra "bu fiLme kesinLikLe gitmeLiyim" demistim.. fakat fiLme girdikten sonra anLadım ki izLenmeye deger kısımLarı fragmanda gosteriLiormus zaten.. vasatın aLtında bence..
kemal-ulupinar
kemal-ulupinar

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk defa verdiğim paraya acıdım vallaha ne yalan söyliyeyim gerçekten çok kötü bir film olmuş bu kadarını beklemiyodum tmm konu cok gzl guncel bi olay ama bunu böle anlatmak ne bileyim madem komedi tarzında yapıosun biraz güldür barii.filmin 1 kac sahnesınden başka gzl bir tarafı yok bılmıom haksızlık mı yapıyorum ama gercekten begenmedım sadece bi yeri cok hosuma gitti o kdr lütfen dewamı cıkıcaksa biraz özen göstersinler
bestella
bestella

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hiç güzel değildi.çok sıradan bir filmdi.vakit kaybı
süpernova-2
süpernova-2

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşımın yalvarması sonucunda bu filmi izledim.Neymiş efendim!Türkiye sinemasına katkıda bulunalım.Tamamen içi boş bir film bekliyordum.Dediğim çıktı.Açıkçası bu kadar kötü bir film beklememiştim.Amerikan sinemasıyla başetmek istiyorsak böyle gereksiz,zevzek filmler de çevirmemiz gerekiyor.İyi de bu kadar da gereksiz olmalı mı'Kime bu abuk sabuk görüntüleri film diye yutturacağız???
muhammederdem42
muhammederdem42

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sinemada izlemeye değmez hatta cd de bile izlenmeye değmez en iyisi tv de çıkarsa belki izlenebilir bi film herşeyden önemlisi akıcı değil kısaca berbat
sureyyacennet
sureyyacennet

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
beynelmilel ile bu film arasında yazı tura atılıp benim kaybetmem sonucunda gidilen film. 3-5 sahnesi dışında pek bir şeyi olmayan sıkıcı yaratıcılıktan yoksun film. benim dışında destekleyenlerinde beğenmediği film
busra1611
busra1611

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
oldukça boş, hiçbir ilgi çekici yanı olmayan , hatta onuda bırakın konusu nedir sorusuna verilebilecek doğru dürüst bir cevabı bile olmayan malesef son derece kötü bir film.. Harcadıkları zamanlarına ve emeklerine bizimde zamanımıza ve kesemize gereksiz harcama yaptıran bir film.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
topak1983
topak1983

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
açıkcası o kadar beğenmedım ama da aılecek gıdp ızlenebılır
roland
roland

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk film zaten iyi degildi ama bu filmle absürdlügün de sınırları zorlanmıs keloglan kara prensten sonra gittigim en kötü yerli filmdi maalesefşafak sezerli birkac sahne haric insan gülümseyemiyo r bile
bt-sa
bt-sa

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence bayat bi film zorla güldürmek için şaklabanlıklar yapılıyo kesinlikle 1. serisini arattırıyo bi amerikalı bu filmi izlese siz zaten ancak böyle bi yer ele geçirebilirsiniz der mesela bi amerika başkanı konuşuyo filmde onun olduğu mekan falan harika bi de bizim başkan konuşuyo beynelminel bi yer bulmuşlar amerikaları büyütmüşler sevmedim...::((
uilbay
uilbay

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmde şafak sezer dışında hiçbişeye gülemedim.şafak seze süperdi.
hakansari1981
hakansari1981

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ben bugün bir hata yaptım ve kız arkadaşımı alıp bu filme gittim...Hayatımın en berbat anlarını yaşadım,film bitsin diye dua ettim,Filmden sonra kendimi tutamadım film gişelerinde filme girmek için bilet almak istiyenlere kendinize bir iyilik yapın ve bu filme gitmeyin dedim.Farkındaysanız film için birşey demiyorum anlayın artık gerisini...Vizyonda Deja vu VE Prestij var onlara gidin o filmler süper.
arky-2
arky-2

tek kelime ReZaLet
missalice-2
missalice-2

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
espriler cok basitti gülünecek doru dürüst espri yoktu..zaten konu gülünecek bi konu hiç deildi...