Maskeli Beşler: Irak
2,7

yigitt87
yigitt87

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İlk filmi beğenip gitmek isteyenler SaKIn gitmeyin,oldukça kötü ve sıkıcı bir film.Senaryo çok kötü,hiçbir konusu yok tamamen boş bir film.komiklik adınada hiçbir şey yok.Özetle ’kötü’.
lawyer-karizma
lawyer-karizma

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en absürt filmlerden biriydi komedi yapıcaz diye lütfen saçmalamayalım...
kieslowski-2
kieslowski-2

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
buna film demeye dilim varmıyor
haluk129
haluk129

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aşırı kötü bir film, tebessüm bile etmekte zorlanırsınız. kesinlikle gitmeyin.1/10
erh-n
erh-n

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemediyseniz izlemeyin inanın bişey kaybetmeyeceksiniz hep aynı herşey aynı farklı hiçbirşey yok
lebron234
lebron234

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben bu filme 6 arkadaşımla gittim organizasyonuda ben yaptım.Utandım ya
penthos62
penthos62

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Böyle boş yapımlarla neden insanları oyalarlar bir türlü anlamam üstelik seven bile çıkıyor !
fatih-sahte-123123
fatih-sahte-123123

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filme gulmek için gittim ama pek guldugum soylenemez.bence gitmeseniz bişey kaybetmezsiniz.
bariscanisik
bariscanisik

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
1.sinden sonra bu çok kötüydü ya gittiime pişman oldum filmde komik bi sahne yoktu
ezgi-eren19
ezgi-eren19

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmdi. ne başı var ne sonu. Kimseye tavsiye etmiyorum, paranız boşa gitmesin. hatta gördüğünüz yerde durmayın, kaçın!
halimcoktu
halimcoktu

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Klasik gülme öğeleriyle açıkçası izlenmeye değecek br film pörtföy oluşturmamış. Espiri öğesi bayamış açıkçası.
batihanbozkus
batihanbozkus

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ben arkadaşların ısrarıyla gittim gerçekten olaylar çok saçma bnlar birinci filmin sonunda hapishanedediler sonra paraşütle ıraka geliyolar kim getiriyorsa artık böyle saçma sapan devam ediyor kurtlar vadisi ırak yapıldı bizde ırakla ilgili bi komedi yapalım demişler ama olmamış paranıza yazık gitmeyin Yandım Ali ye gidin hem güler hem duygulanırsınız paranız boşa gitme hemde