caparzoni
7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İşte benim memleketimdeki tv dizilerinin yarattığı kahramanlar yüzünden, pohpohlandığı için merak edilen, popüler kültürün sırf gişe uğruna ’gaffur’ ismine sığınarak milletin kanını emdiği, dizi-sinema ikilisini ayırt etmeyen yapımcı ve yönetmenim. Sonuna -Irak- koyupta milletin kafasına soru işareti takan, nasıl para kazanırız da cebimizi doldururuz diyen yapımcı ve yönetmenim. Tek kelimeyle O L M A M I Ş. 1 milyon barajını aştığına inanamıyorum. Çünkü insanımız saf. Yandım Ali gibi türk filmlerinin hakettiği yeri bulacağına sırf bu populizm yüzünden inanmıyorum. Bu filme not bile vermem abes kaçar, klavyede dokunacağım rakama yazık, ömrü kısalmasın...
Bu adamlar ayrı filmlerde oynayınca daha eğlenceli oluyor. 3ü bir arada olmamış gene zaten bundan sonra 3ü bir araya gelmeyecek. Şafak Sezer bi daha Gaffurla çalışmayacam dedi.
sinemada izlemeye değmez hatta cd de bile izlenmeye değmez en iyisi tv de çıkarsa belki izlenebilir bi film herşeyden önemlisi akıcı değil kısaca berbat
ya arkadaşlar bu tür konularla filim çekilecekse hiç yapmasınlar yazık valla.türk sineması bu tür filimlerle nereye gidiyor.artık daha kaliteli filimler bekliyoruz
Filme giderken şunu bilinki gittiğiniz filmde konu denen şey yok gibi neredeyse öyle paldır küldür birden başlıyor konu.Sonra olayların içine giriliyor.Sanki ilkine göre çok daha kısa sürede ve acemice yapılmış gibi geldi. Güldüm evet ama ilki kadar dolu dolu bir film kesinlikle olmamış.Bu kadar yetenekli insanı boş yere bir araya getirmişler.
filmi izledim espriler düzeysiz bence.sonuda güzel değildi.başta merakla izledim,böyle bir son olunca hayal kırıklığına uğradım.maskeli beşler dediler.beşincinin memet ali alabora olması gerekmiyor muydu'evam filmi sonuçta.o zaman hiç girişmeselerdi bu filme!!!!!!
süper bir film. herkese tavsiye ediyorum. mutlaka görün. gülmekten karnıma ağrılar girdi :) hepsi süper oyuncuların. inşallah bu başarılı yapımlarımız sürekli hale gelir.
arkadaşlar bizim türkler neden güzel bir film yapamıyor? bu soruyu yönetmenlerimiz kendierine bir sormalılar... artık babam ve oğlum.. gibi filmler istiyoruuuuuuuzzz!...
açıkcası film benim bu film açısından beklediğimi karşıladı. yani filmin içindeki hicivlerde gayet iyiydi. oyunculuklarıda beğendim. gayette güldüm. ilk filmi beğenenler bence bunu da beğenir.