ilk defa verdiğim paraya acıdım vallaha ne yalan söyliyeyim gerçekten çok kötü bir film olmuş bu kadarını beklemiyodum tmm konu cok gzl guncel bi olay ama bunu böle anlatmak ne bileyim madem komedi tarzında yapıosun biraz güldür barii.filmin 1 kac sahnesınden başka gzl bir tarafı yok bılmıom haksızlık mı yapıyorum ama gercekten begenmedım sadece bi yeri cok hosuma gitti o kdr lütfen dewamı cıkıcaksa biraz özen göstersinler
Film güzel, kurgu güzel ama filmde yer yer boşluklar çok fazlaydı... İnce ayrıntılara önem verilmişti. İnceden mesajlar veriyordu. Amerikan üssündeki ortodoğu haritasında Türkiye'nin parçalanmış haritasının olması, "Bizim atalarımız asırlardır burada at koşturmuş. Elin Amerikalısından daha çok hakkımız var bizim bu petrolde." lafı vs... Birçok dokundurma vardı... Komedi filmi idi ama kahkahalarla gülmenizi gerektiren birşey yok gibi birşey... Oyunculuk süperdi ama :)
Benim şahsi fikrimdir; filme dün gittim inanın bir kaç espiriden başka hiç birşeyle karşılaşmadım, zaten filmin başından sonuna kadar aynı yerde geçiyor, bazı sahneler o kadar saçma ki seyirciyi koparıyor, film de uyuduğumu da söylemeden geçemem, ben daha güzel birşey beklerdim ama gerçekten yazık bu kadro ve böyle bir film. (Benim fikrimdir, belki başkasının çok hoşuna gider... )
oldukça boş, hiçbir ilgi çekici yanı olmayan , hatta onuda bırakın konusu nedir sorusuna verilebilecek doğru dürüst bir cevabı bile olmayan malesef son derece kötü bir film.. Harcadıkları zamanlarına ve emeklerine bizimde zamanımıza ve kesemize gereksiz harcama yaptıran bir film.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
ilkine göre hiç de iyi değildi.yinede eğlenceliydi ama komik değildi bence beklentileri karşılamıyor açıkçası.mantık çerçeveleri dışında güzel bir mizansen ve ironi kullanarak aslında çok güzel mesajlar vermişler.filmi bu açıdan takdir etmek gerek yinede.ben özellikle Peker Açıkalın'ı çok beğendim.bir insana her rol ancak bu kadar yakışabilir.
Kesinlikle cok güzel bir film türk sinemasının geliştiğini görmek cok güzel. Komik bir filmdi oyuncularıda güçlüydü. Kesinlikle tavsiye ederim. (doruk)