Benim gibi bir sinema manyağını, sinema salonunda uyutmayı başarabilen tek film... Bunu bana biri söylese güler geçerdim ama sahiden oluyormuş.. Bu kadar kötüsünü daha önce hiç izlememiştim ya..
şafak sezer’in oyunculukla alakası oynadığı hiç bir filmde olmadığı gibi bu filmde de yok. bu filmdeki diğer oyuncularda şafak sezer’den farklı değil. gereksiz, zaman öldüren bir film. gülmek mi? ağlayacaktım nerdeyse.... filmin saçmalığına.
İlk filmi beğenip gitmek isteyenler SaKIn gitmeyin,oldukça kötü ve sıkıcı bir film.Senaryo çok kötü,hiçbir konusu yok tamamen boş bir film.komiklik adınada hiçbir şey yok.Özetle ’kötü’.
Hani diyorlarya Türk sinemasına tam destek diye şu filme gördükten sonra artık uzun bir süre Türk filmine gitmeme kararı aldım filmin güzel olan hiç bir tarafı yok şu filmi Amerikada gösterime koysanız 3 gün sonra kaldırılar ilk okul 3 sınınf seviyesi espriler, küfürlerle yapılan boş espriler inanılmaz kötü bir senaryo ve neler neler... Bu filme gitmeniz için tek neden olabilr bir film ne kadar kötü olur sorusuna cevap Maskeli Beşler Irak. Ben verdğim paraya hala yanıyorum ama siteyide anlayamadım herhalde duygusal yaklaştı herkes bu filmi 10 üzerindne değerlendirmeye almak bile yanlış değerlendirilecek bir tarafı yok çünkü 6.9 çok komik anlayamadım biraz daha objektif bakalım lüütfen ben not vermezdim ama hadi gene Türk filmi neticede 10 üzereindne 1/10
Peker Açıkalın hiç bu kadar sinirlerimi bozmamıştı, izlediğime pişman olduğum nadir filmlerden biri! Tüm komediyi Şafak Sezer üstlenmiş, o da olmasa sıfır!
Bu adamlar ayrı filmlerde oynayınca daha eğlenceli oluyor. 3ü bir arada olmamış gene zaten bundan sonra 3ü bir araya gelmeyecek. Şafak Sezer bi daha Gaffurla çalışmayacam dedi.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.