Maskeli Beşler: Irak
2,7

mucahitsenturk91
mucahitsenturk91

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin başları biraz sıkıcı gibiydi ama sona yaklaştıkça doğru seçim yaptığımı anladım..kabul ediyorum ve herkesin yorumuna saygı duyuyorum..ilk film kadar olmamış ama tebessüm etmek istiyorsanız!!! gidin..
baranseren
baranseren

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence izlenebilir bir filmdi çok güldüm eğlendim ama konuda kopukluklar olmasına rağmen bence serinin diğer filmlerinden daha iyiydi.

Sinema salonunda hiç yoksa 100 çocuk vardı. Az biraz argo ve küfürler olması sanırım biraz sıktı orda bizleri.

Ayrıca Savaş Ay'ın sahnelerini beğenmedim karakterlere ve filme resmen ne saçmalıyorsunuz der gibi bir tavır vardı röportaj kısmında.

Magazinde abartıldığı gibi filmde gaffur veya diğer karakterlerin öne çıkarılması söz konusu değildi.

Gülmek isteyenlere önerebilirim özellikle de sıra gecesi düzenlediklerinde amerikan askerlerinin kalkıp oynaması sahnesinde yarıldık gülmekten...
son sahneyi güzel bağlamışlardı . Genel itibarı ile güzeldi. Bundan önce ne saçma amerikan filmlerine para verdiğimizi düşündüğüm zaman yorum yazan arkadaşın dediği paramı isterim lafına katılmıyorum. Güzeldi son olarak
sonyps2
sonyps2

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
bana kalırsa bu maskelibeşler filmi çok komik ve güzel.
love-kiiss
love-kiiss

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
kısaca komik ve düşündüren bir film olmuş.ekip olarak çokgüzel devamı beklerizz
nyonca45
nyonca45

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film çok güldürüyo rollerin ayrı ayrı komikliği var izlemenizi tavsiye ederim.
farfieldcc
farfieldcc

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
abuk sabuk amerikan komedi filmlerindeki adamların düşüp kalkmasına güleceğime bu filme kırk kere giderim.tamamen önyargısız gittim ve çok da güzel eğlendim.çekimler,oyunculuk,emek.. keyifli vakit geçirmek için neden gidilmesin ki...evet arkasından saatlerce konuşulacak bi film değil ama boş da değil..bişey kaybetmzsiniz türk sineması kazanır giderseniz...
klm-mavigizmo
klm-mavigizmo

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
eğlencelik bi film gayette komik olmuş..
fatihalpervedathilal
fatihalpervedathilal

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilki kadar olmasada güzel bir filmdi güldüren ve üzen yerler vardı birçok yer saçmaydı ama yinede çok güzel bir filmdi tafsiye ederim
alperr985
alperr985

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence ne derseniz deyin film süper olmoş abi
egemixcan
egemixcan

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ben beğendim.
yasinkeskin55
yasinkeskin55

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence eğlenceli bir film. gülmek için gidilir. kötü yorum yapan arkadaşlar kurgusu çok iyi olan filmlere alışmış heralde.
ama arkadaşlar artık kurgusu güzel olan o kadar az film varki !!!!!
maligerenimo
maligerenimo

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bir filmdi... çok eğlenceliydi . ancak hakettiğinden daha az ilgi çekti ... nedenini anlamak cok zor ... umarım devamı cekılır...
potito01975
potito01975

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel herkeze tavsiye ederim
aslindasinemozbay
aslindasinemozbay

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmin konusundan tutun,oyuncularına kadar herşey mükemmeldi.bence tükiyenin gündeminde ki ciddi bir konu bu kadar güzel ve usturuplu bi şekilde anlatarak güldürmeyi başardılar.hepsini tek tek tebrik ediyorum.