Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

bu filmi 5 gözle bekliyorum insallah silmarillonuda cekerler
Mehmet A.
Mehmet A.

14 Aralık 2013 tarihinde eklendi
film 161 dk sürüyor fakat 15 20 dk gibi geliyor o derece sürükleyici her sahnesi dolu hiç bir boş sahnesi yok.. mutlaka izleyin derim..
metin s.
metin s.

17 Aralık 2013 tarihinde eklendi
harika ne çabuk bitti anlamadım tekrar izleyeceğim
tarhansimsek
tarhansimsek

23 Ocak 2014 tarihinde eklendi
BP ailesinin verdiği düşük not sanırım şu anlamda: Çekilin biz Türkler daha iyisini yaparız. Çünkü verdikleri not evlere şenlik. Film evet ne yazık bazı sahneler itibari ile gereksiz. Hele de ejderha ile yaptıkları mücadele ve en sonda ejderhanın o komik Türkçe seslendirme sesi ile "ben size gösterecem gününüzü ühü ühü :)" deyip uzaklaşması. Lakin malum kapital bir dünya. Kimsenin Yüzükler serisini beklediği yok. Elimizde olan budur ve izlenebilir bir seridir. Bir yazar veya yönetmenin Tanrıyı oynaması ancak bu kadar olur. Hobbit serisinden sonra sanırım bi ELF serisi bizleri bekliyor olacak. Bu arada yorumlarda cüce arkadaşlarımızla dalga geçilip savaşçı olamayacakları belirtilmiş. Ama GİMLİ Yüzüklerde iyi savaşıyordu; kimsenin de bir şey dediği yoktu. Yüzükler serisinden sonra iyi geldiği kesin...
Hamza Y.
Hamza Y.

23 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
BAŞTA SIKICI GELEBİLİR AMA SÜPER BİR FİLM 1 HAFTA ETKİSİNDEN KURTULAMADIM GERÇEKTEN HARİKA AKSİYONUN GELDİĞİ SON NOKTA KESİNLİKLE ŞMAN OLMAZSINIZ HARİKA BİR SERİ VE BU HARİKA SERİNİN HARİKA BİR FİLMİ...
Ayca M.
Ayca M.

15 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Thranduil sahneleri beklediğimden azdı. İnşallah son filmde daha uzun süre en az 30 dk görürüz. Beş Ordular Savaşında ana oyunculardan biri çünkü. Aksi olursa PJ'ye söveceğim artık.
Himmet A.
Himmet A.

2 Ocak 2014 tarihinde eklendi
ilk filme göre çok çok çok daha iyi sürekli bi merak içindeydim izlerken
Oğuzhan K.
Oğuzhan K.

4 Şubat 2014 tarihinde eklendi
ÇOK GÜZEL YALNIZ KÖTÜ TARAFI HEYCANLI YERDE BİTİYOR :)
Emir Ç.
Emir Ç.

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
daha izlemedim ama güzel olacağı fragmanından belli oluyor
Erkan T.
Erkan T.

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Öncelikle girişteki Peter Jackson sahnesi çok iyiydi. Ardından söylemek gerekirse ilk filme göre biraz daha az aksiyon vardı ama özellikle Legolas ın sahneleri göz alıcıydı tek nefeste izlenebilecek cinsten hani.
Elimde olmayan nedenlerle dublajlı izlemek zorunda kaldığım için; Smaug'un dublajını hiç beğenmediğimi söylemek isterim. Bu nedir arkadaş resmen koca ejderin karizma yerde. Her neyse olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey buydu. Bunun dışında her zamanki gibi harika bir yapıt büyük emeğin olduğu her haliyle belli. Görsel efektler, sahne çekimleri, detaylar vs. müthişti. Filmin sonu ise tam gıcık :)
Velhasıl Peter amca yine yapmış yani.. herkese tavsiye ederim
Bora B.
Bora B.

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Böyle bir filme nasıl bu puan verilir anlamış değilim. Sinema salonlarında 3 5 kişinin izlediği, el kamerasıyla çekilmiş filmlere bu puandan daha yüksek puan veriyorsunuz. Eleştiri yazısını okuduktan sonra düşündüğüm tek şey ''Bu eleştiriyi canı sıkılmış, filme gitmemiş, düşük puan vereyimde biraz ilgi toplayayım'' diyen birisini görüyorum.
Beyazperde'den tek rıcam bu filmin tekrar değerlendirilip, iyi bir eleştirmen tarafından tekrar yorumlanmasını istiyorum.
Pınar K.
Pınar K.

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmeldi on numara bir film kesinlikle izleyin
K K
K K

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper, kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. kaçırmayın derim.
Altasayse221
Altasayse221

4 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
neden izlenmiyo bu filim filmi izlemek icin tikliyorum izlenmiyo sırf hobbit için üye oldum beyazperde yede zaten yardımcı olursanız sevinirim