Teşekkürler Mustafa Altıoklar, bundan sonra Türk korku filmlerine gitmememi yüzüme tokat gibi vurduğun için..Bir film ancak bu kadar heyacansız,meraksız ve sonunda ne olacağını düşünmeden bitmesi istenebilir.Bir sahnesinde bile korkma,gerilme,heyecan duyma olmaz mı'Son ana kadar beni heyecanlandıracak bir sahne bekledim.Malesef yoktu.. Demet Evgar’ın oyunculuğu o kadar abartılı olmuş ki diğer sanatçıların rol yapmadığı kanısına vardım bir an.Zaten Tamer Karadağlı ve Levent Üzümcü dizilerdeki rollerinin biraz ilerisine gitmişler o kadar. Yürekten alkışım Fahir Atakoğlu’na.Müzikler gerçekten çok güzeldi.Ama korku filmlerinde pianonun değil kemanın daha güzel olacağını düşünüyorum. Bu filmi izledikten sonra Gen ve Dabbe’yi izlememeye karar verdim.Türk korku filmlerini artık CD’den izleyeceğim. Üzgünüm Mustafa Altıoklar,Filmin bitişinde Sezen Aksu’ya söylettiğin şarkı bile filmden değil ama sinirimden gerilmemi engelleyemedi..Alkışım filminiz için değil,bu filmi çekme cesartiniz ve emeğiniz için...
ben çok başarılı buldum..eksikleri wardı ama bunlar her filmde olabilecek şeyler bence..bi Türk filmine göre başarılı demek bence haksızlık olur...gayet güzeldi..izlediim bir çok yabancı korku-gerilim filmine göre müthişti hatta..
Türü gerilimden ziyade dram olmalı bence, kişisel analiz yaparak insanların iç dünyasını yansıtan bir konu ortaya çıkmış. Ama ne senaryo, ne yönetmen ne başka biri; Demet Evgar müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Tebrik ediyorum.
Türk filmleri arasında enn iyisi diyebililiriz heralde ...gerilim had safhada..kişilik bölünmesi muhteşem işlenmiş...herşey süper kesinlikle izlenmeliii... ve fakat bi film bu kadar beter bitebilir...mantıksız, olmaması gerektiği gibi... bu filmi 10 dan 8 e düşürdü...yinede favorim..8 verdim...
Şimdiye kadar izlediğim en sağlam Türk filmlerinden biri. Çok iyi bir psikolojik gerilim. Artık Türk sinemasından bu tarz filmler bekliyoruz. Mustafa Altıoklar ve Demet Evgar mükemmeller. Herkese tavsiye ederim. 8/10
bugün sinemada filmin fragmanını izledikten sonra olumlu intibalara kapıldım açıkçası. anladığım kadarıyla seri bir katilin izinde olan Tamer Karadağlı'yla film iyi iş yapacak gibi görünüyor.Türk komedi filmlerinden iyice sıkıldığımız bugünlerde Babam ve Oğlum,K.Vadisi ve Dabbe filmlerle gelen çıkışı sürdüreceğine inanıyorum.
Son derece güzel bir film. Çok iyi kurgulanmış bir film. Demet Varger çok çok iyi. Mustafa Altıoklar'ı çok beğenirdim zaten, her filminde derinden sarsıyor. Ama sanırım bir sorun var filmde, çok uzun. Görüntüsüz anlatma yetisi eksik kalınca her anlatılmak istenen görüntüye dökülmüş. Bazen görüntü olmadan da bazı şeyler anlatılabilir gibime geliyor. Bunu yakaladığımızda muhteşem olacak... Not: Tamer Karadağlı bile iyiydi.
uzun aradan sonra ızledıgım en ıyı turk fılmıydı acıkcası..turunde en ıyısı,mukemmel seneryo ve demet egvar belkıde fılmı tek basına tasıyabılcek mukemmellıkd ebır oyun sergılemıs..ben cok basarılı bulmdum fılmı,tavsiye edıyorum ... gidn görün,karar sizin.saygılarımla
Filme olumlu ya da olumsuz yorum yapma konusunda kararsız kaldım.Sanırım iki yönü de barındırdığı için.Filmin iç karartıcı havası film biter bitmez geçmiyor,o kesin.Hiç beklemediğim bir tarzla karşılaştığım için ilk başta oldukça şaşırdım ve umutluydum filmden ancak filmde çok mantık hatası var ve finali hiç olmamış.Tamer Karadağlı ve Levent Üzümcü çok eğreti durmuş gibi geldi bana çünkü uzun süre aynı dizide oynadıklarında ve bu dizilerin tekrarları yıllarca hergün gözümüzü sokuldukça o roller oyunculara yapışıp kalıyor haliyle ki Tamer Karadağlı bunu zaten aşamamış ve Levent Üzümcü de Avrupa Yakası’ndan fırlayıp gelmiş gibiydi.Filmi götüren harika performansıyla çok geç keşfedilen Demet Evgar bence.Kurgu ve kullanılan teknıkler iyi,konuaçısından da daha önce yapılmamış bir Türk filmi.Diğer eksikler de olmasaydı nihayet böyle bir Türk filmi de yapıldı diye şapka çıkarabilirdik,çok yaklaşmış ama kıyısından dönmüş.
izlediim en ii türk polisiye filmlerden biriydi.Filmde farklı bir konu seçilmesi bu filmin güsel olmasını sağlamış.Demet evgar filmdeki en başarılı oyunculardan biriydi.Filmdeki çoğu sahne insanı heycanlandırıyor.Bunu iyi ayarlamışlar.Ama bu film öyle ewde izlenecek bir film deil.Sinemada izlenirse tam bi gerilim filmi olur,o yüzden şansınız warken sinemada izleyin:)...