Beyza’nın Kadınları
3,8

jeo-ipek
jeo-ipek

19 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Başarılı bir türk filmi izlenilmesi gereken ve "wayy! heralde Türk sinemasının dönüm noktası bu denececk bir film" Oyunculuklarında çok başarılı olduğu ve biraz karışık bir film. Doruk'un da çoklu kimlikli olduğu çok askıda kalmış ve anlaşılmaması durumunda filmin senaryosu çok kopuk gelio. 10 üzeriden 6.5dan 7 lik kadar iyi :))))))))))
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tamer Karadağlı dışında bence film süperdi.Türk filmi olarak hem oyunculuk hemde kurgu güzel.
gamze183
gamze183

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
psikolojik bir film bu tarz sevenler kaçırmasın derim.konu açısından ilginç bir o kadar da hayatta ufak dozlarda her insanın yaşadığını da sizlere derinden,bunu hissettirmeye çalışıyor. izlemdiyseniz hemen izleyin derim..
angelusra-b
angelusra-b

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
bencede cok basarılı ve güzel bir film...demet evgar cok iii oynamışş...izlenebilir
burcin
burcin

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
böle bi türk filmi olması şaşrtıcı çok farklı bi yerde bu film bence muhteşemdi..
aylinsarica
aylinsarica

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan en ii türk filmlerinden biri bence.ilginç bir senaryo,ii oyunculuk demet evgarınki ise süper.film ilerledikçe içine cekiyor insanı.merakla izliyor.bazı arkadaslar sonu tahmin etmişler ben tahmin yürütemedim ve filmin sonunda aaaaaaaaa die kaldım.izlemeye deger yani
yenilige-dogru
yenilige-dogru

15 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Demet Evgar’ın oyunculuğu filmin bir adım ötesinde.Yani filmin senaryosundan çok Demet Evgar’ın oyunculuğu dikkatleri topluyor.Eminim bundan daha iyisini kimse yapamazdı.En iyi Kadın Oyuncu Ödülü verilecek olursa Demet Evgar fazlasıyla hak ediyor.Filmin konusuna gelince,hatırlarsanız Kimlik’te de adam kişilik bölünmesi yaşıyordu ve akıl almaz bir şekilde öldürüyordu içindeki kişilikleri.Beyza’nın Kadınları bana bunu anımsattı.Mükemmel denilemez ama yine de Türk sineması adına başarılı bir film.
Aware
Aware

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok kişilikli bir insanın analizini yapan bir hollywood filmi izlemiştim daha önce.Aynı bu filmde olduğu gibi bir insanın bedenin bir çok kimlik vardı ve diğerlerindeyken ne yaptığını hatırlamıyordu.Bir psikolojik gerilim filmi için gizemsiz kalmış biraz denilebilir.Ve senaryo da da mantık hataları, temelini bulamayan neden sonuç ilişkileri mevcut.Gen filminin bundan çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirm.
orki56
orki56

21 Mart 2006 tarihinde eklendi
İlk önce Demet Evgar' ı tebrik etmek gerekiyor,üst düzey bir oyunculuk performansı sergilemiş.Bu kadarını beklemiyordum şahsen,filmin çekimleri ve müzikleri de bir Türk filminden beklenmeyecek derecede kaliteli olmuş.Fakat bunca özene rağmen nasıl olur da filmin 3-4 yerinde konuşmalar bariz bir biçimde kayabilir anlamış değilim.Film fazla uzun olmuş ve bir karakter ön plana çıkıyor,sonra kayboluyor,filmde bu tip kopmalar var ne yazıkki.'Seven','8 MM','Buterfly Effect' gibi filmlerden de etkilenilmiş,ama gayet doğal bence.Sonuç olarak mutlaka gidilmesi gereken bir film,pek gerdiği söylenemez,ama konu ve oyunculuk itibariyle(Müzikleri de çok çok iyi,Fahir Atakoğlu imzalı) görülmeye değer,'Dabbe' faciasından sonra çok isabetli 1 tercih olacaktır.8/10
Onur Derin
Onur Derin

18 Mart 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi kurgulanmış bir film ve görüntü kalitesi çok iyi. Gerçekçiliği de beni fazlasıyla tatmin etti. Oyunculuklar zaten mütiş, tek dezavantajı Türkiyede türünün ilk örneği olması.
Serrcan
Serrcan

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok insafsızca yorumlar bunlar konu olarak biraz özenti olsada özentiyi bile beceremeyen filmler arasında sayılmaz.. Evet oyunculuklar biraz zayıf ama konu ve sonuç olarak doyurucu diyebilirim..Hiç olmazsa bişey yapmaya çalışılmış.Emeğe saygı !!
seyda150
seyda150

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hem Türkçe'nin hem filmin katledildiği yorumlara aldanıp filmi izlemeyen arkadaşlar önyargıya kapılmasın derim ben.
İnsanların film izlemekten ziyade kitap okumaya (özellikle Türkçe dilbilgisi ve yazım klavuzu ya da karakter gelişimi, düzgün iletişim kurma vs...) ihtiyacı olduğunu görmek üstelik bu kadar net görmek endişe verici.
Filme dönersek de gayet başarılı bence. Zaten uluslararası festivallerde de bunu gösterdi. Tamer Karadağlı'nın oyunculuğu tartışılır belki ama bu, filmi asla gölgede bırakmaz. Altıoklar çok güzel bi iş çıkarmış.
denz-2
denz-2

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
başarılı buldum..
selçuk kara
selçuk kara

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
tamer karadağlının morgdaki sinirlenem sahnesinde kopuyorum izlenmeli muhakkak .
byburak
byburak

21 Mart 2006 tarihinde eklendi
Ben filmi beğenmedim belki konusundan belki çok uzun olmasından kaynaklanıyor olabilir ancak türk sinemasının gerçekten iyi yerlere gelebileceğinin kanıtı bu film bence görmekte fayda var teknik açıdan türk sinemasının geliştiğini görmek gurur verici