Beyza’nın Kadınları
3,8

widmark-2
widmark-2

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
berbat altıoklar artık iyi bir film çek senin tamer karadağlı ile ilişkin olmamalı
ynarcin
ynarcin

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence çok iyi bir film olmuş.süresi de konusu da oldukça yerinde.özellikle demet evgar gerçekten harika oynuyor.tamer karadağlı da hiç de fena değildi.yalnız katil filmin ortasında fln kolayca tahmin edilebiliyor.o yüzden gizemini sonuna dek saklayamıyor.ama beyza'yı polis karakolundan nasıl saldılar onu da anlamış değilim.ama bunun haricinde pek de sırıtan bir yan yok.bence "gen" gerilim ve senaryo anlamında daha iyi ama bu da başarılı bir film olmuş.
milla-jo
milla-jo

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Biz de isteyince yapabiliyormuşuz demek ki. Ama biraz daha üzerinde durulabilirdi. Senaryo gayet ilginç ve değişik Demet Evgar'ın halikulade oyunculuğunu da unutmamak lazım. Netice olarak klasik Türk filmlerinin üstünde harika bir film.
denz-2
denz-2

başarılı buldum..
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Türü gerilimden ziyade dram olmalı bence, kişisel analiz yaparak insanların iç dünyasını yansıtan bir konu ortaya çıkmış. Ama ne senaryo, ne yönetmen ne başka biri; Demet Evgar müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Tebrik ediyorum.
turuncuada
turuncuada

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü son dönem türk filmiydi, baştan sona klişelerle dolu, senaryo zayıf, gereksiz yere uzatılmış..zaman kaybı.
aylinsarica
aylinsarica

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan en ii türk filmlerinden biri bence.ilginç bir senaryo,ii oyunculuk demet evgarınki ise süper.film ilerledikçe içine cekiyor insanı.merakla izliyor.bazı arkadaslar sonu tahmin etmişler ben tahmin yürütemedim ve filmin sonunda aaaaaaaaa die kaldım.izlemeye deger yani
conq-2007
conq-2007

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu filde her kadının oynayamayacağı bir rol üstlenen demet evgar 10/9 puan ı gerçekten hakediyor, ayrıca bi insan villa gibi özel mülkündeyken nasıl olurda yanında duran arkadaşının aracını farkedemez katılıyorum bu konuya, genel itibari ile 10/7 son dönem de gerçekten izlenmeye değer bir film
egoprimumtollo
egoprimumtollo

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
konu bakımından özentilik derecesini aşmış olmasına ragmen türkiyede ilk olması belki biraz kapatır ama bazen biseyi görür görmez ''nası olur yaa'' tepkısı verilebilecek cok sahne var..sonlara dogru o lastik izlerini o kadar mesafede nası takip edebıldı mesela adam?.araba rengını atıo sankı..
sinankaldan
sinankaldan

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika bir film demet evgarın oyunculuğuna hayran kaldım aynı şekilde tamer karadağlıınında inanılmazdılar sonu çok şaşırtıcıydı 10 defa seyretsem sıkılmam bu filmdn harikasın mustafa altıoklar
cevdetserdar
cevdetserdar

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tamer Karadağlının koşuşuna bayıldım walla, gözlüksüz koşmam abi durumu vardı biraz...

Onun dışında film özenle hazırlanmış fakat, senaryo çok zayıftı...
gemwk88
gemwk88

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film tan bir fiyasko,tam bir amerikan özentisi ve karadağlı böyle filmlerde oynayacak meziyette değil çok kötü oynamış birçok mantık hatalaraıda cabası hiç boşuna zaman harcayıpta seyretmeyin derim.
Aware
Aware

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok kişilikli bir insanın analizini yapan bir hollywood filmi izlemiştim daha önce.Aynı bu filmde olduğu gibi bir insanın bedenin bir çok kimlik vardı ve diğerlerindeyken ne yaptığını hatırlamıyordu.Bir psikolojik gerilim filmi için gizemsiz kalmış biraz denilebilir.Ve senaryo da da mantık hataları, temelini bulamayan neden sonuç ilişkileri mevcut.Gen filminin bundan çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirm.
587-tra1n
587-tra1n

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence fazla güzel bir film değildi adamlar mal mal hareketler yapılıyordu ben bitsinde kurtulum dedim şu filmden ama arada güzel sahnelerde var yok değil
reedsternberg
reedsternberg

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmi herşeyden önce türk filmi olduğunu aklınızdan çıkarmadan izlemelisiniz ve çook büyük beklentiler içine girmeyin.bunları geçtikten sonra görüntü kalitesi ve demet avgarın mükemmel oyunculuğuyla güzel bir türk eseri.tamer karadağlı ise bir hayal kırıklığı...Çocuklar duymasının etkisinden kurtulamamış.İzlenebilecek bir türk filmi