Beyza’nın Kadınları
3,8

gulece92
gulece92

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
açıkcası süper bi filmdi tamer karadağlı gerçekten iyi bir oyuncu bence süperdii demet ablayı da tebrik ediyorum!!!:):)
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
En iyi Türk gerilim filmi! Demet Evgar'ın harika oyunculuğu ve izlenmesi gereken bir yapım. 8/10
lovejunkie
lovejunkie

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kılıf hazır,çoğul kişilik bozukluğu.senaryo iyi oturmuş,sonuda iyi bağlanmış ama dediim gibi kılıf çoğul kişilik bozukluğu..
ahmet7829
ahmet7829

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tamer karadağlının bu kadar iyi oynayabileceğini sanmıyordum.Tam rolünün adamı normalde yıldızım barışık değildir. Filme gelince amerikan tarzı benzerlerıne göre türk yapımı en iyi kopya diyebiliriz.Sonunu tahmin etmek zor değil.Seyredilmesi gerekir.
elvuim
elvuim

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
turk cınemasının da artık degısmeye basladıgını farkettıren fılmlerden bırı cok cok ıyı degıldı ama demet evgar'ın oyunculugu cok ıyıydı 10/7
sagopaa-kajmerr
sagopaa-kajmerr

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu tür filmlere alıştık artık... pek de etkilenmiyoruz filmden sonra... hide and seek, secret window, a beautiful mind vs... ama beyzanın kadınları bu tarzdaki ilk türk filmi olmasından dolayı beğenilebilir belki :) artık bu tarz filmleri değerlendirirken senaryoya değil; oyunculuğa göre değerlendirmemiz gerekiyor. oyunculuk puanım 10/8...
dinopis-2
dinopis-2

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
demet evgara hayran kaldım. dilara'nın şuh kahkahası, rabia'nın soğukkanlı tavırları ve ayla'nın çocuksu rolü hepsi de süperdi. filmde kayık sahnesi ve banyodaki kişilik değişimi can alıcı noktalardı. bence başarılı bir film.
erdemceliker
erdemceliker

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Demet Evgar müthiş oynuyor...
Ayrıca Tamer Karadağlı da iyi bir oyunculuk gösteriyor filmde...

Bu Tür Filmlerin Devamını bekliyoruz...
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu türde başarılı sayılabilecek bir film.demet evgar çok başarılı.izlemeye değer.
kraliece
kraliece

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi. fakat sonu daha etkileyici yapılabilirdi. ben film bitince eee diye kaldım bi süre. demet evgar'ın performansına zaten diyecek bir şeyim yok. mükemmeldi bence. kargo süper, ama yine de bu kadar güzel bir kurguya daha güzel bir son yakışırdı diye düşünüyorum.
mr-expert
mr-expert

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hersey iyi hos da cok agır bi film olmus..daha akıcı,kısa ve etkili bi film olablirdi.
yasemin-tufan
yasemin-tufan

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
demet evgarın oyunculuğu muhteşemdi.filmin konusu da oldukça farklıydı.süprizlerle dolu bir filmdi bence
ugurosma
ugurosma

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek kelime harika bi film.Demet Evgar iyi iş cıkarmıs
ilkerbalmuk
ilkerbalmuk

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
TÜRK filmleri son zamanlarda çok hızlanmaya başladı her konuda. buda o hızlanan fimler arasında. artık çok iyi olmadığı sürece yabancı filmleri izlemiyorum. ilk tercihim kendi filmlerimiz.
zaroshe1907
zaroshe1907

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
yer yer sırıtan argo ve küfürlerin dışında gayet başarılı bir film

demet evgar rolünün hakkını vermiş ve diğer oyuncular da başarılıydı