Beyza’nın Kadınları
3,8

kenan-sanli
kenan-sanli

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Tamer Kardağlı farklı bir izlenim sergilememiş fakat diğer oyuncular iyi, türkiye' bu tarz film acemi olmasına rağmen iyi
Demirtas
Demirtas

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Son dönemde izlediğimiz güzel Türk filmlerinden bir tanesi. Yönetim ve senaryo oldukça güzel. Oyunculuklara gelince. Film zaten topu topu 3 oyuncu arasında geçiyor. Demet Evgar bir çok kişinin malumu üzerine son derece başarılı. Levent Üzümcü ilk filminde beklemediğim kadar doyurucu. Ancak içlerinde en sevdiğim oyuncu olmasına rağmen Tamer Karadağlı’yı 'Fatih' karakterinde çok yapmacık buldum. Bizim yıllardır izlediğimiz 'Haluk' sanki birgün 'Meltem'den habersiz Polis okulu sınavlarına girmiş ve kazanarak Polis olmuş. Filmde Tamer Karadağlı’nın gözüktüğü her karede acaba bir yerden 'Meltem','Havuç', ya da 'Duygu' çıkacakmış hissine kapılıyorsunuz. Birde Tamer Karadağlı filme hazırlanırken hiç spor yapmamış anlaşılan. Bir kovalamaca sahnesi vardıki evlere şenlik. Sadece bir kaç adım koşmuştuki nefes nefeseydi. Ve göbeği kendisinin bir adım önünde gidiyordu. Yinede film genel olarak izleyiciyi avucunun içinde tutmak konusunda başarılı. Türk sineması adına herkesin izlemesi gerekir diye düşünüyorum.
jeo-ipek
jeo-ipek

19 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Başarılı bir türk filmi izlenilmesi gereken ve "wayy! heralde Türk sinemasının dönüm noktası bu denececk bir film" Oyunculuklarında çok başarılı olduğu ve biraz karışık bir film. Doruk'un da çoklu kimlikli olduğu çok askıda kalmış ve anlaşılmaması durumunda filmin senaryosu çok kopuk gelio. 10 üzeriden 6.5dan 7 lik kadar iyi :))))))))))
yenilige-dogru
yenilige-dogru

15 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Demet Evgar’ın oyunculuğu filmin bir adım ötesinde.Yani filmin senaryosundan çok Demet Evgar’ın oyunculuğu dikkatleri topluyor.Eminim bundan daha iyisini kimse yapamazdı.En iyi Kadın Oyuncu Ödülü verilecek olursa Demet Evgar fazlasıyla hak ediyor.Filmin konusuna gelince,hatırlarsanız Kimlik’te de adam kişilik bölünmesi yaşıyordu ve akıl almaz bir şekilde öldürüyordu içindeki kişilikleri.Beyza’nın Kadınları bana bunu anımsattı.Mükemmel denilemez ama yine de Türk sineması adına başarılı bir film.
agulbay
agulbay

12 Nisan 2006 tarihinde eklendi
filmi genel olarak iyi buldum .özellikle demet evgar çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.canlandırdığı karakterlerin hakkını vermiş.
beğenmediğim oyuncu tamer karadağlı idi.
kendi rolün de daha önce oynadığı haluk rölünü canlandırı yor hissi verdi bana daha iyi bir performans bekliyorum .
bana göre izlenilmesi gereken bir film.
ebrudursun55
ebrudursun55

2 Nisan 2006 tarihinde eklendi
filme önyargıyla gitmiştim ancak umduğumdan daha güzeldi.demetin oyunculuğuna bayıldım gercekten harikaydı ve ne yalan söyliyim tamer karadağlının rolünün baskın olmamasına çok sevindim.film bazen insanı çok sarıyor biranda kendinizi kaptırıyorsunuz ancak bazı sahneler gereksiz yere uzatılmış buyüzden sinemada olduğumu unuttuğum çok oldu.sanırım biz bu tarz filmleri ingilizce seyretmeye alışmışız yinede güzeldi,başarılıydı.
e-dione
e-dione

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
çoklu kişilikle ilgili meraklanmalarıma yol açan bir film.öğrendiğime göre de 50 kişiliğe kadar çıkabiliyormuş.bu çok ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
oyunculuklara gelince tamer karadağlı yı çok sığ buldum.sanki hala daha çocuklar duymasında oynuyor gibiydi ki zaten bu şahsi görüşümdür tarzını pek beğenmem.demet evgar gerçekten çok başarılıydı hele rabia ve dilara arasındaki çatışmayı verirken gerçekten büyülendim.
bunların dışında tempo çok yavaştı ve filmin en kötü yanı buydu.ama bu kötü yanı filmin kötü olduğu anlamına gelmiyor tabii.
film için süper bir filmdi diyemem iyi seçilmiş bir oyuncu kadrosu(tamer karadağlı hariç)ve iyi kurgusu olmasına rağmen.sanki bazı boşluklar vardı.yine de izlenmesi gerekir.tebrik ediyorum.ayrıca türkler gerilimi korkuyu beceremiyorlar diyenlere iyi bir cevap olduğu için de teşekkür ediyorum.
bilalgulsen
bilalgulsen

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
Gerilim filmi beklerken sanki bir dram tasrzıyla karşıkarşıya kaldım. Mustafa Altıoklar tarı yani... Filmin ilk bölümünde bir ara 'başrol' oyuncusu Tamer Karadağlı'nın varlığını unuttum. Ama yine de Altıoklar iyi iş çıkarmış. Tebrik ederim... BG
delicewatt
delicewatt

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
film türk sineması kıstas alınarak incelenirse, bu tür filmlerin az ve olanların da son derece başarısız örnekler olmasından dolayı göze çarpabilir.ama filme sadece film diye bakalım, işte o zaman vasattan öteye gidemiyor maalesef. öncelikle içerikle ilgili dikkatimi çeken bir kaç mantık hatasını yazayım , bu kısmı izlemeyenler okumasın. filmin ortalarında doruk beyza’nın hareketlerinden şüphelenir ve de bu kadar gizlilikle, yaptıklarını hatırlayamamasından veya anlatmamasından dolayı beyzayı ayrılmakla tehdit eder. hatta gel sana hipnoz yapalım der ama beyza ben başka doktora giderim sen benim kocamsın der. eh iyi güzel buraya kadar amaa filmin sonuna doğru öğrenilir ki beyza doruğun eskiden eski hastasıymış ve hatta doruk beyza üzerinde tez bile yapmış. buyur burdan yak, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. multiple personality disorder üzerine uzmanlık yapmış olan bir doktor bu hastalıktan müsdarip biri ile evleniyor üzerine tezini yazıyor sonra da diğer kişilik altında neler yaptığını anlatmadığı için hatunu tehdit ediyor, biz de bunu afiyetle yiyoruz. sonra koskoca emniyet amiri, yanında savcı yurtdışından gelip emniyette çalışan bir uzman doktordan şüpheleniyorlar, ilk iş google’dan adını aratıyorlar adamın , havuçun deyimi ile çek ediyorlar.zaman zaman gereksiz uzatıldığı, zayıf metinli, tamer karadağlının çocuklar duymasından çıkıp geldiği bu film öyle çığır açan, sanatın doruklarında dolaşan bir film falan değil. türünden diğer filmler berbat diye, kötü bir filme en iyimser bakışla vasat bir filme methiyeler nasıl dizilir onu da anlamadımiyi filmler izlemek dileğiyle...
jassemine
jassemine

19 Mart 2006 tarihinde eklendi
Kaliteli bir film olmuş. Süre biraz uzun tutulmuş ancak yine de sürükleyici. Demet Evgar'ın performansı çok iyi. Yapımında emeği geçen herkesi kutlarım.
osms
osms

14 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bugün sinemada filmin fragmanını izledikten sonra olumlu intibalara kapıldım açıkçası. anladığım kadarıyla seri bir katilin izinde olan Tamer Karadağlı'yla film iyi iş yapacak gibi görünüyor.Türk komedi filmlerinden iyice sıkıldığımız bugünlerde Babam ve Oğlum,K.Vadisi ve Dabbe filmlerle gelen çıkışı sürdüreceğine inanıyorum.