Beyza’nın Kadınları: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Beyza’nın Kadınları
3,8
guldane-ipkin
26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
valla türk filmlerini gözönünde bulundurursak gayet başarılı bi film olmuş özellikle başrol mükemmel bi oyunculuk çıkarmış son zamanlarda izledim en ii türk filmi
Her Türk filminde olması gerekliymişcesine olan abuk sahneler dışında ben çok beğendim.Bence şimdiye kadar izlediklerim içinde en güzel Türk gerilim filmi olmuş.(Dabbeyi saçma ,Gen’in senaryosunu ise çalıntı bulmuştum.)Demet Evgar’ın performansı Rabia olduğu zamanlar dışında gayet başarılıydı.Tamer Karadağlı ise sinirli hali ve karanlık mezarlıkta bile güneş gözlüğü ile dolaşan hali ile bence komik bi karakterdi.Neden afişinde onun resmi ön planda anlamış değilim,Demet Evgar ve Levent Üzümcü’ye büyük haksızlık.8/10
O kadar aham şaham bir film değil bi kere. Daha iyisi yapılabilirdi. Senaryonun ve oyuncuların üstünden biraz daha emek verilseydi daha güzel bir film ortaya çıkabilirdi. Her şeye rağmen çok kötü sayılmaz. Çok da iyi sayılmaz. Demet Evgar filmde biraz kendisini göstermiş. Onun dışında filmde başka bir şey yok denecek kadar az. 7/10
filmde senaryo güzel, çekimler iyi, sanatsal açıdan hoş ama polisiye açısından biraz basit kaldığını düşünüyorum.Bunları neden geçiştirdim peki? Demet Evgar sen ne yaptığının farkında mısın?önce banyodaki oyunculuk sonra burda sınırları zorlayan bir başarı tabii oyuncu koçu olan süreyya güzelinde payı verilmeli. Demet Evgar'a nice altıoklar'lı filmler dileyim sanırım iyi anlaşıyorlar
Yıllarca hollywood’da bu tarzda bir çok film çekildi.Bu filmin tek farkı oyuncuların türk olması,özentilikten başka birşey değil......ama itiraf etmeliyimki iyi özenmisiz...6/10
Klasik psikolojik gerilim filmlerine farklı bir açıdan yaklaşan başarılı bir türk filmi..Filmin eksik yönleri tabiki var ancak genel olarak iyiydi.’’Türkiyede sinema gelişmez’’ kalıbını eritecek bir film olmuş.Mustafa Altıokları ve ekibini kutlarım..
Kesinlikle son dönem Türk filmleri içinde en iyilerinden biri..Özellikle Demet Evgar’ın oyunculuğu mükemmel..Sonu sürpriz!!Kısacası yabancı bir film izliyormuş gibi hissettim kendimi..Tavsiye ederim..
Ben filmi cok sevdimbayabi holly wood özentisi gibi olmuş ama iyi olana özenmekte zarar görmüyorum.Yanlız filmin bir sahnesinde tamer karadağlının karizmatik koşacam diye hiç duruşunu bozmadan koşması baya komik olmuş.
özenti diye yorum yapanlara kesinlikle katırlmıyorum.aslında çoğu amerikan filmi kendi arasında özenti kalıyor bence. senarya çok ilgi çekiciydi. havası da izlerken filme bağlıyordu.oyuncukta bazı kişiler geri kalmış olablir ama bu filmde çok da rahatsız edici değil ztn filmde en çok beyza karakterine yoğunlaşıyorsunuz. sonu çok da iyi bitmedi pek bağlanamamış sonuçsuz şeyler vardı ama çok sorun değil. senaryodaki bu hatalar olmasa mükemmel diyebilirdim. abartı kötü eleştirilere gerek yok güzel bir filmdi önyargısız izleyin
ben çok başarılı buldum..eksikleri wardı ama bunlar her filmde olabilecek şeyler bence..bi Türk filmine göre başarılı demek bence haksızlık olur...gayet güzeldi..izlediim bir çok yabancı korku-gerilim filmine göre müthişti hatta..