Beyza’nın Kadınları
3,8

bewhy-2
bewhy-2

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Türk sineması adına yapılmış iyi işlerden birini olduğunu düşündüğüm film, Türkiye'de bu türün ilk örneklerinden sayılabilir.. Tabi ki kusursuz değil, ancak yine de akıcı bir hikayesi, güzel bir kurgusu var ve bence bekleneni fazlasıyla veriyor.. Filmin konusunun özellikle Amerikan sinemasında benzer örnekleri var, bu açıdan pek özgün olmasa da, adaptasyonun basarılı olduğunu söylemek lazım.. Ayrıca Beyza rolündeki Demet'in oyunculuğu da çok başarılı.. Karakterler arasında çok güzel geçişleri var ve gerek mimiikleri gerekse konuşma ve davranışları ile karakterlere çok iyi bürünmüş..Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı..
peace746
peace746

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bir Türk filmi olarak bayağı güzldi son zamanlardaki en iyi Türk filmi diyebilirm..bence izleyim..
seyda150
seyda150

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hem Türkçe'nin hem filmin katledildiği yorumlara aldanıp filmi izlemeyen arkadaşlar önyargıya kapılmasın derim ben.
İnsanların film izlemekten ziyade kitap okumaya (özellikle Türkçe dilbilgisi ve yazım klavuzu ya da karakter gelişimi, düzgün iletişim kurma vs...) ihtiyacı olduğunu görmek üstelik bu kadar net görmek endişe verici.
Filme dönersek de gayet başarılı bence. Zaten uluslararası festivallerde de bunu gösterdi. Tamer Karadağlı'nın oyunculuğu tartışılır belki ama bu, filmi asla gölgede bırakmaz. Altıoklar çok güzel bi iş çıkarmış.
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmi beğendim yani en azından Demet Evgar ın hollywood oyuncularına taş çıkarırcasınaki oyunculuğunu görmek için izlenir bu film yani son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi kurguda harikaydı ama tek kötü yönü sonuydu dimi gerçekten süpriz yapalım diye patlatmışlar ama yinede herşeyi şöle bi toplarsak 10 üzerinden 8'i hakediyoo izleyin pişman olmazsınız...
edurgel34
edurgel34

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Öncelikle filmi izlemeden önce gerçekten çok önyargılıydım.Ama bir Türk gerilim filmine bu kadar hayran kalacağımı hiç ummuyordum.Gerek Demet Evgar gerekse Levent Üzümcü' nün oyunculuğuna hayran kaldım.Her ne kadar afişlerde ilk resim Tamer Karadağlı' ya aitse de bence bu film de başrol Demet Evgar ve Levent Üzümcü' ye ait.Hepsini tebrik ediyorum.En çok da Mustafa Altıoklar' a.....
voodoo25
voodoo25

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
İşte bu dedim ya . Sonu biraz daha iyi kurgulansa şahane bir film olacaktı. Fakat inanılmaz bir tempo ve harika bir hikaye . Binlerce alkış ve mutlaka dvdsi alınmalı arkadaşlar bu tip filmlerin çoğalması için sinemada izlememiz ve dvd lerini almamız gerekir. Demet Evgar bazen golluma benzesede film içinde iyi bir oyunculuk göstermiş .Mutlaka izlenmeli.
ynarcin
ynarcin

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence çok iyi bir film olmuş.süresi de konusu da oldukça yerinde.özellikle demet evgar gerçekten harika oynuyor.tamer karadağlı da hiç de fena değildi.yalnız katil filmin ortasında fln kolayca tahmin edilebiliyor.o yüzden gizemini sonuna dek saklayamıyor.ama beyza'yı polis karakolundan nasıl saldılar onu da anlamış değilim.ama bunun haricinde pek de sırıtan bir yan yok.bence "gen" gerilim ve senaryo anlamında daha iyi ama bu da başarılı bir film olmuş.
milla-jo
milla-jo

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Biz de isteyince yapabiliyormuşuz demek ki. Ama biraz daha üzerinde durulabilirdi. Senaryo gayet ilginç ve değişik Demet Evgar'ın halikulade oyunculuğunu da unutmamak lazım. Netice olarak klasik Türk filmlerinin üstünde harika bir film.
denz-2
denz-2

başarılı buldum..
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Türü gerilimden ziyade dram olmalı bence, kişisel analiz yaparak insanların iç dünyasını yansıtan bir konu ortaya çıkmış. Ama ne senaryo, ne yönetmen ne başka biri; Demet Evgar müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Tebrik ediyorum.
aylinsarica
aylinsarica

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan en ii türk filmlerinden biri bence.ilginç bir senaryo,ii oyunculuk demet evgarınki ise süper.film ilerledikçe içine cekiyor insanı.merakla izliyor.bazı arkadaslar sonu tahmin etmişler ben tahmin yürütemedim ve filmin sonunda aaaaaaaaa die kaldım.izlemeye deger yani
sinankaldan
sinankaldan

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika bir film demet evgarın oyunculuğuna hayran kaldım aynı şekilde tamer karadağlıınında inanılmazdılar sonu çok şaşırtıcıydı 10 defa seyretsem sıkılmam bu filmdn harikasın mustafa altıoklar
reedsternberg
reedsternberg

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmi herşeyden önce türk filmi olduğunu aklınızdan çıkarmadan izlemelisiniz ve çook büyük beklentiler içine girmeyin.bunları geçtikten sonra görüntü kalitesi ve demet avgarın mükemmel oyunculuğuyla güzel bir türk eseri.tamer karadağlı ise bir hayal kırıklığı...Çocuklar duymasının etkisinden kurtulamamış.İzlenebilecek bir türk filmi
erentos
erentos

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
insanlar ne derlerse desinler, film harikaydı bence. yabancı filmleri aratmayacak kadar kaliteliydi ve kurgusu çok iyiydi. altıoklar yine yaptı yapacağını anlayacağınız.
sidarta21
sidarta21

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
sinemamız için iyi bir başlangıç diyebiliriz ama film sanki emanet gibi duruyordu.tabi bu tarz filmlerin sayısı artarsa sinemamızda biz de çok iyilerini seyretme şansına erişecez ve daha çok gurur duyacaz.bu filme olumlu oyu ilk olmasından dolayı kullanıyorum.