throughout
24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
4 yıl önce sinemada izledim ve hala zaman zaman aklıma gelen bir film beyzanın kadınları... insanın gel gitlerini ve çok büyük değişimlerin ya da ötekileşmenin ne kadar ince bir çizgide olduğunu çok iyi anlatan bir film.. demet evgarın oyunculuğu bu filmde olağanüstü... böyle bir performansın ödüllendirilmemesi ise asrın hatası... muhakkak izlenmenli
demet evgar gerçekten müthiş bir oyuncu. tüek sinemasından böyle bir film çıktığı için emeği geçenm herkesi tebrik etmek istiyorum. tek kelimeyle harika
Müthiş bir filmdi.Özellikle Demet Evgar'ın müthiş performansı.Mustafa Altıoklar'ın son dönemde yaptığı en iyi film bence.Beyza'yı Demet Evgar'dan güzel kimsenin oynayacağını sanmıyorum...
filmi izledim ve Türklerinde isteyince harika yapımlara imza atabileceğine şahit oldum özellikle demet evgar nasıl o zor rolun üstesinden gelmiş hala anlayabilmiş değilim tamer karadağlı çok itici duruyordu ne yazık ki hala çocuklar duymasından çıkamamış gibiydi ama film mükemmeldi gerçektende tebrikler
TÜRK filmleri son zamanlarda çok hızlanmaya başladı her konuda. buda o hızlanan fimler arasında. artık çok iyi olmadığı sürece yabancı filmleri izlemiyorum. ilk tercihim kendi filmlerimiz.
film hakkında aşırı kötü yorum yapan arkadaşlar var bu filme saçma demek anlansız bence bi kere film hikayenin işlenişi bakımından harika tamam konu konu çoğu filmde işlenmiş olabilir ama bence bu hepsinin arasında en iyisi ve türk filmi muhteşemdi bence 10/10