4 yıl önce sinemada izledim ve hala zaman zaman aklıma gelen bir film beyzanın kadınları... insanın gel gitlerini ve çok büyük değişimlerin ya da ötekileşmenin ne kadar ince bir çizgide olduğunu çok iyi anlatan bir film.. demet evgarın oyunculuğu bu filmde olağanüstü... böyle bir performansın ödüllendirilmemesi ise asrın hatası... muhakkak izlenmenli
beklediğimden daha güzeldi. çok şaşırdım. film seyretmek için büyük bir savaş verdim iyiki de vermişim. ben jean reno hastasıyım ve onun polisiye gerilim filmlerinin hayranıyım. türk olarak mustafa altıokların o filmlerden daha iyi bir film yaptığını görmek beni inanılmaz sevindirdi. umarım bu filmlerin devamı olur. bizde alt yazılı filmler izlemekten kurtuluruz. biraz da yurt dışında ki insanlar alt yazılı film izlesinler. bence bu filmle avrupaya açılına bilir. sevgiler, saygılar.
gerçekten çok güzelmiş.sinemada izlemediğim için pişman oldum....*süper bir senaryo...*harika film kalitesi...* we türk filmide olması cabası..kesinlikle izleyin:)
Son derece güzel bir film. Çok iyi kurgulanmış bir film. Demet Varger çok çok iyi. Mustafa Altıoklar'ı çok beğenirdim zaten, her filminde derinden sarsıyor. Ama sanırım bir sorun var filmde, çok uzun. Görüntüsüz anlatma yetisi eksik kalınca her anlatılmak istenen görüntüye dökülmüş. Bazen görüntü olmadan da bazı şeyler anlatılabilir gibime geliyor. Bunu yakaladığımızda muhteşem olacak... Not: Tamer Karadağlı bile iyiydi.
Filme giderken diğer Türk korku ve gerilim filmlerindeki gibi konuyu tam yansıtamayacaklarını düşünüyordum.Oysa film 3 saat sürmesine ragmen hiç sıkılmadım.Aksine film sonuna kadar merak uyandırıyordu.Bence mutlka izlenmesi gereken bir film.
Müthiş bir filmdi.Özellikle Demet Evgar'ın müthiş performansı.Mustafa Altıoklar'ın son dönemde yaptığı en iyi film bence.Beyza'yı Demet Evgar'dan güzel kimsenin oynayacağını sanmıyorum...
TÜRK filmleri son zamanlarda çok hızlanmaya başladı her konuda. buda o hızlanan fimler arasında. artık çok iyi olmadığı sürece yabancı filmleri izlemiyorum. ilk tercihim kendi filmlerimiz.
filmi bugün izledim ve çok beğendim.demet evgarın oyunculuğunu zaten beğeniyordum burda iyice hayran oldum kadına.ayrıca film ilk polisiye gerilim olmasına karşın çok başarılı olmuş.amerikan filmlerinden tek eksik yani new york sokaklarında koşmak yerine istanbul sokaklarında koşmalarıydı.fakat bu sizi o filmlerin kopyası sanmasına itmesin.çünkü senaryo konusu,oyunuculukları ve finali bence çok iyiydi.izlemeyenler kesinlikle izlesin.iyi seyirler:)))