Beyza’nın Kadınları
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Demet Evgar ın oyunculuğu şahane...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

25 Aralık 2011 tarihinde eklendi
kurgusal yönden iyi olmasına rağmen basit bir sonla biten ve hayal kırıklığı yaratan bir film 2,5/5
jamesbond-2
jamesbond-2

4 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Demet evgarın böyle bir oyunculuk sergileyebileceğini düşünmemiştim beni olumlu anlamda yanılttı,gerçekten profesyonelce çekilmiş heryönüyle beklentileri karşılayan bir türk filmi.Şizofreni ve kriminoloji detaylı ve enine boyuna irdelenmiş,mustafa altıokları da tebrik etmek lazım,güzel bir yapım ortaya çıkarmış
beck31
beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Senaryosu harika.Oyuncular oyunculuklarının hakkın vermisler.Guzel filmdi
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Demet Evgar'ın performansıyla öne çıkan,Tamer Karadağlı'nın alenen abartılı ve kötü oyunculuğunu devam ettirmesiyle sabırları zorladığı,Hollywood standartlarındaki mükemmel görüntü yönetiminin öne çıktığı vasat üstü bir polisiye-gerilim.Popüler sinemamızın son üç-dört yıldaki halini görünce değeri daha da artıyor.
Demirtas
Demirtas

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Son dönemde izlediğimiz güzel Türk filmlerinden bir tanesi. Yönetim ve senaryo oldukça güzel. Oyunculuklara gelince. Film zaten topu topu 3 oyuncu arasında geçiyor. Demet Evgar bir çok kişinin malumu üzerine son derece başarılı. Levent Üzümcü ilk filminde beklemediğim kadar doyurucu. Ancak içlerinde en sevdiğim oyuncu olmasına rağmen Tamer Karadağlı’yı 'Fatih' karakterinde çok yapmacık buldum. Bizim yıllardır izlediğimiz 'Haluk' sanki birgün 'Meltem'den habersiz Polis okulu sınavlarına girmiş ve kazanarak Polis olmuş. Filmde Tamer Karadağlı’nın gözüktüğü her karede acaba bir yerden 'Meltem','Havuç', ya da 'Duygu' çıkacakmış hissine kapılıyorsunuz. Birde Tamer Karadağlı filme hazırlanırken hiç spor yapmamış anlaşılan. Bir kovalamaca sahnesi vardıki evlere şenlik. Sadece bir kaç adım koşmuştuki nefes nefeseydi. Ve göbeği kendisinin bir adım önünde gidiyordu. Yinede film genel olarak izleyiciyi avucunun içinde tutmak konusunda başarılı. Türk sineması adına herkesin izlemesi gerekir diye düşünüyorum.
emreavcar
emreavcar

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
...bir filmin surukleyici olmasi, rahat tuketilmesi onu iyi bir film yapmaz sonucta. Amerikan filmlerinden fazlasiyla araklanmis yonleri, iki mimik hareketiyle ve anlamsizca en ufak tikirtida bile silah cekerek koca bir filmi tamamlayabilecegini zanneden Tamer Karadagli'si, ciddiye alinamayacak komik diyaloglari ve uzun suresiyle takibi yer yer zor olan kotu bir film "Beyza'nin Kadinlari". Altioklar'in gibi yonetmenlerin 'her turun ustesinden gelirim' havasi devam ettikce daha onca turu sinemamiz icinde yakin zamanda en kotu haliyle gormek de sasirtmayacaktir kuskusuz. Ayrica gunduz vakti en i$lek meydanlardan birinde polisin kovaladigi adami yakalayip cevredekileri umursamadan kafasina oracikta silah dayayip konusturmasi ve trafikten gecilmeyen bu ulkede tek bir aracin dahi gecmedigi bir otobanda jipin icinde gecen seks sahnesi bir Amerikan filminde gorduklerimizden bile daha zorlama. Sonucta Demet Evgar'in bir yere kadar surukleyen performansi ve sinematografisiyle oyalanmaniz muhtemel ama baska hicbir sey beklemeyin...(1/10)
ilsalaron
ilsalaron

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
Yorumuma geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum: Mustafa Altıoklar’a tebrikler ve teşekkürler. Helal olsun. Belki neden bunları yazdığımı düşünüyorsunuzdur, nedeni şimdi açıklıyorum. Yıllardan beri bir sinemasever neden Yeşilçam Hollywood’taki gibi seri-katil konusu taşıyan psikolojik-gerilim filmi yapmazlar diye kendime kendime sorardım. Hatta, bu filmlerde olan çoklu (ikili) kişilik paranoyası neden işlenmez diye. Hatta bu tarz filmler 90 yıllarda sinemalarda adeta kült olmuşken kendime kendime keşke yönetmen olup böyle filmler çevirsem diye hayal ederdim. Evet, sonunda öyle yada böyle bir film yapıldı, ve üstelik hakikaten çok başarılı olarak (tabii bazı eksikleri var onları da artık hoş görmek gerekiyor). Bir yerde hayalim gerçek olmuş oldu, tabii asıl bundan önce Türkiye’de kim ne derse desin 'Dabbe' filminin yapılabilmesi bile Türk Gerilim-Korku Sinemasının artık çağ atladığını ve Hollywood tarzı filmlerle yarışabilir düzeyde olduğunu kanıtladı. Filme geçince, elde mükemmel bir kadro var ve üstelikte backgroundları 'sit-com' olan bir kadro, ama mükemmel oynuyorlar. Tabii asıl başarı payı kim ne derse desin Demet Evgar’a ait, bir çok kişilikli hasta bu kadar mı güzel oynanır, muhteşem. Konu ilginç ve gizem dolu. Çekimler olağanüstü, hemen hemen herşey mükkemel yani. Ancak, tabii Altıoklar’ın üzerinde çalışması gereken bazı konular var bana göre. Mesela film fevkalde uzun seyirciyi rahatsız ediyor, çok kişilikli Beyza karakteri mükemmel işlenmiş ancak şoka girip başka karakterlere bürünmesi bazı sahnelerde fazla abartılmış takip etmek gerçekten bazen güç oluyor ve en önemlisi (Dabbe filminde de aynı hata yapıldı) bazı konularda gerekli yerlere danışılmamış. Mesela, bir kesik bacağın cenazesi, dinimize göre caiz midir? Bu tarz filmlerde hassas konular işlenirken muhakkak biryerlere bana göre danışılmalı, bu ayıp bir şey değil. Yanlız ben asıl Levent Üzümcü’ye hayret ettim bu kadar mı mükkemel oynar o zor karakteri bir oyuncu, şimdiye kadar neredeydi merak ediyorum doğrusu. Evet, bunlara rağmen mükemmel bir psikolojik -gerilim filmi var karşımızda ve belli ki Hollywood’un bu tarz filmleri üzerinde çok çalışılmış, mesela ben filmin çoğu sahnelerini yıllar önce sinemalarımızda gösterilen 'Gecenin Rengi'ne benzettim. Bana göre bu tarz filmler üzerinde daha fazla eğilirsek, çok daha başarılı filmler çıkarabiliriz. Bu konuda biraz da bana göre İspanya Sineması ele alınmalıdır, çünkü bu tarz filmleri çok iyi yapıyorlar. 9/10.
naked-soul
naked-soul

13 Nisan 2006 tarihinde eklendi
film hakkında okuduğum olumlu ya da olumsuz hiçbir yoruma aldırmadan geçenlerde filme gittim... tek kelimeyle mükemmel!!! :D artık bu kadarını beklemediğimden midir yoksa gerçekten ortada başarılı bir yapım olduğundan mıdır bilmem ama ben filme hayran kaldım.bir kere izlerken sanki yabancı film izliyormuş hissine kapıldım.senaryo çok kaliteliydi ve filmin her halinden bir mustafa altıoklar filmi olduğu anlaşılıyordu..oyuncuların hemen hemen hepsi gayet başarılıydı yanlız ben bir tek tamer karadağlıyı beğenmedim bana çok yapmacık geliyordu ve bazı yorumlarda da belirtildiği gibi sanki çocuklar duymasındaki Haluk karakterini canlandırıyordu,ben daha farklı bir performans bekliyordum.tabiki filmi götüren asıl oyuncu demet evgardı.tek kelimeyle kusursuzdu...belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ben bu filme 10 üzerinden 10 veririm...
Ceren S.
Ceren S.

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi, kaliteli bir yapımdı.. İzleyin derim oyunculuklarda filmde harika olmuş..
widmark-2
widmark-2

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
berbat altıoklar artık iyi bir film çek senin tamer karadağlı ile ilişkin olmamalı
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Türü gerilimden ziyade dram olmalı bence, kişisel analiz yaparak insanların iç dünyasını yansıtan bir konu ortaya çıkmış. Ama ne senaryo, ne yönetmen ne başka biri; Demet Evgar müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Tebrik ediyorum.
Rollercoaster
Rollercoaster

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
Demet evgarın zirve yaptığı filmdir bence.Kadroda 1-2 değişiklikle adından çok daha fazla söz ettirebilirdi.Senaryosuyla olsun,finaliyle olsun;Av Mevsiminden çok daha polisiye ve iyi kurgulanmış bir film.Ama Av Mevsimi daha sansasyonel bir oyuncu kadrosuyla çekildiği için daha çok ses getirdi.8/10
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tamer Karadağlı dışında bence film süperdi.Türk filmi olarak hem oyunculuk hemde kurgu güzel.
gskaltay
gskaltay

21 Mart 2006 tarihinde eklendi
son zamanların en iyi türk filmlerinden klasik bir mustafa altıoklar filmi özellikle demet evgarın performansı çok üst düzey kesinlikle izlenmesi gereken sağlam türk filmlerinden...