Beş Şehir
2,8

su-sunyata-
su-sunyata-

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
aldığı puanın kat kat üstünde olduğunu düşünüyorum...hayalle gerçek arası, doğruyla yalan arası, kalabalıkla yalnızlık arası bir film.çok yalın...sıradışı...bence 10 puan....sonu da çok etkileyiciydi...
dogantun
dogantun

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Onur Ünlü yine yapacağını yapmış. Çok iyi bir iş çıkarmış yine. Kesinlikle harika olmuş. Özellikle kendisini sevenler kaçırmasın.
ziyakaryus
ziyakaryus

14 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmin sesi iki kelime: ağlama dur..

onur ünlü filmi yine tuhaf.. yine fantastik bir trajedi var önümüzde ve karakterler ölümüne silahla şakalaşıyor, ciddi ciddi kan kusuyor...! (isteseydi çok ağlardık bir film bu)

bu kez hemen herkes kan kusuyor üstelik. tüm karakterler hastalıklı.. sefil ve katil.(neredeyse)
ama bu kez çerçeve daha belirgin ve kafiye tam! film boyunca resmen şiir görüyorsunuz ve cidden resim okuyorsunuz. plazmadan oyuncak trene kadar film böyle..

filmi seyrettiğim salonda 5 kişi daha vardı. dışarda iki kızdan biri
- bu adama hala edebiyatçı diyorlar bi de..

dedi cümlenin sonu elbette tanpınara çıkıyor, tüm fatura da yine isme.

Filmin sesi iki kelime: beni vur!
Böyle bir filmi seyredince insanın ölümlerden ölüm beğenesi geliyor. Ben aydın polisi seçtim. İnsanın sevdiği için ölmesinden daha güzeli, sevdiği tarafından öldürülmek olmalı.. hem de kalbinden vurdu ya :P