Fetih 1453
3,4

yumyum dayan
yumyum dayan

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Mart 2012 tarihinde eklendi
çok başarılı buldum.Türk olmaktan bir kez daha gurur duydum.Kendine güven sabır ve cesaret bu kadar güzel anlatılabilir.Evet İstanbul bizim 1453ten beri :) Kesinlikle tavsiye ediyorum izleyin..
yusuf4570
yusuf4570

28 Mart 2012 tarihinde eklendi
1453 fetih filmi çok güzel gerçekci olmus ama filmde bir sahne var imparator ve onun adamlari pis türkler dinsiz türkler diye asagiladilar bu sahne yapilmasaydi daha degisik kelimeler kullansaydi iyi olurdu ama amerikan filmlerinde onlarin bayragi ve onlarin halklarini yüceltirler keske böyle sahne çekilmeseydi bir türk olarak sadece o sahneyi kiniyorum diger taraflarina lafim yok
Burcu Tufanli
Burcu Tufanli

2 Mart 2012 tarihinde eklendi
film hakkinda elestri yapan arkadasin sinema hakkinda egitimini merak ediyorum.Devrim Evin Için kötü degildi denmis bahsettiginiz oyuncu Hacettepe Üniversitesi'ni birincilikle bitirmis bir oyuncudur.Böyle bir oyuncuyla ilgili kötü degildi yorumu bahsettiginiz gibi ilkokul sevisinden öte gitmiyor.Filme gelince her filmde oldugu gibi bu filmde de eksik yanlar bulabiliriz fakat sirf filmin neresinde ne yanlis var seklinde filmi izlersek en iyi filmlerde bile eksikler çikar.Türk simasinin en iddiali filmi dogru ve bu daha bir baslangiç bu ve bunun gibi fimler neticesinde çok daha güzelleri çekilecektir.Ayrica suanada kadar imdb sitesine hangi Türk filmi 8,5 puanla girebilmis?Elestri bir seyin daha iyi hale gelmesi için yapilir,gerisi harcanan emege saygisizlik olur.
emre e.
emre e.

2 Mart 2012 tarihinde eklendi
Bu sitenin elestirmeni 1.5 vermis ama imdb deki 19 bin kullanıcı 8.5 vermis demekki bu elestirmen ya filmden anlamiyor yada halkın zevkinden. Eleştirenleri anlamak gerçekten güç neyi neyle kıyaslayıp eleştiriyorlar bilinmez daha önce bizde benzeri yapılmamış bir film içinde türklük olan herkezin beğenecegi bir film .
yeliz Jasmin
yeliz Jasmin

1 Mart 2012 tarihinde eklendi
Bence inanilmaz bir filmdi.Insana tek bir an göz kirptirmiyor.Sadece 3 saate sigacak bir tarihimiz olmasada bugüne kadar yapilan en iyi Türk yapimiydi.Hersey tamamen profesyoneldi.Herkes izlemeli tavsiye ederim.
inci b.
inci b.

1 Mart 2012 tarihinde eklendi
bence film çok güzeldi. yorumculuk hakkında çok bilgi sahibi olduğumu söyleyemem ama ben bu filmi gerçekten başından sonuna kadar seveseve izledim. he belki bu türk olduğum içindir ama ne olursa olsun bence güzeldi. ama tabi özgür bir ülkede yaşıyoruz. herkes düşüncelerini açıkça ifade edebilmeli. ama ben izlemenizi ister ve bu filmi size tavsiye edebilirim. eksikleri tabi var ama bu film türk yapım dünyası için bence de önemli bir adım.
Oral Can
Oral Can

28 Şubat 2012 tarihinde eklendi
bence mükemmel bir film olmuş eksikleri olsa bile.yabancıların yenildikleri savaşlar için bile çektikleri onca filmden sonra.çağ kapatıp çağ açan bir fatih izlesinler bence izlesinlerki korkudan kalpleri titresin...
suskun10
suskun10

26 Şubat 2012 tarihinde eklendi
müthis bir filmdi atalarimla gurur duydum Fatih Sultan Mehmet'in gücüne kararliligina inancina hayran olmamak elde degil her Türkün izlemesi gereken tarihimizi tam anlamiyla anlatan bir basyapit...
samet d.
samet d.

20 Aralık 2013 tarihinde eklendi
merhaba fil sever dostlarım
filmi izlediğimde her açıdan şok oldum
bunu tüm savaş filmlerini izlemiş biri olarak söylüyorum
yapılmış en iyi türk filmi boşuna kötülemeyin
herkesin izlemesşi gereken bir başyapıt
bilmesem hollywood filmi sanırım
ve izleyincve ceddimizle gurur duyup şimdiki idarecilerden ve biraz kendinizden utanıyosunuz
Sahin Erol
Sahin Erol

25 Şubat 2012 tarihinde eklendi
ecdadimla gurur duydum verdigim paranin kurusuna kadar hak etti.
Emrah D.
Emrah D.

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bastan söyleyim: hata yapipta klasik Türk mantigiyla kendinizi en kral grafiker görüp orasini yapmislarmi burasini yapmislarmi bakim efekler nasil derseniz tadini kaçirirsiniz.
Yabanci tarih filmlerine baktiginizi düsünün Fetihi öyle izleyin ama sadece filmi izleyin o zaman süper bir film oldugunu göreceksiniz.
su bir arkadas vardi "madem o kadar gemiyi indirdin bir ates et" diyen arkadasa :D oraya inen gemiler savas için degil köprü kurmak için indirilmisler ki hepsi hafif donanma gemisi. Eni boyu 60-70 parça hafif silahsiz gemi bi kaç satir okumadan kendinizi rezil ediyorsunuz.
Nedendir ki kendimizi tarihçiden daha tarih bilgili; paint kullanamazken grafiker elestirmeni olarak görürüz :SS
Serkan Damcı
Serkan Damcı

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
fatih istabulu 559 yil sonra biz sinemayi fethettik.baslangiç seviyesinde çekilmis mükemmel bir film olmus.bu yüzde fazla detaylara takilmak büyük haksizlik olur.savas konusund yapilmis türkiyede rakip bir film yok.breheaverti izlerken aldigim keyfi fetih 1453 te yasadim.oyunculukar kusursuz.bir çokyerde tüyleriniz diken diken oluyor.bazi bölümler fazla uzatilmis baz yerler eksik kalmis belki ama bu genelde iyi bir sonuç çikardigini degistirmez.kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir basyapit ve film arsivinizin olmazsa olmazlarindan olacagi asikar.
Eda Korkut
Eda Korkut

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
on numara film.. bu film ancak böyle çekilirdi. olumsuz elestirilere bakmadan herkes izlesin... ben çok begendim türk olmakla bir kere daha gurur duydum...
kabakulakk
kabakulakk

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
ihtiyaç vardi, arzi tamamdi, talep doruktaydi yapildi. Recep Ivedik'i yöneten bosuna dememis savas filmi de yönetirim diye. Emek büyük.
ismailbjk1903
ismailbjk1903

23 Şubat 2012 tarihinde eklendi
öncelikle böyle bir yapımımız olduğu için çok mutluyum. Filmde eleştirebileceğim fazla bir şey yok mehter marşlarının olmayışları ve bize özgü müziklerin olmaması dışında. Diğer bir durum ise herkes 17 milyon liralık bir bir film olmuş avrupayı yakalaymıyoruz yorumu yapıyor,Arkadaşlar adamlar 200-300 milyon dolarlık filmler yapıyor onların yanında bizimki aksiyon sahnelerini karşılamaz bu bütçeye buladar yani ne bekliyoruzki. Ben gerçekten filmden mutlu ve gururlu bir şekilde çıktım salondan okuyan arkadaşlar filme gidin pişman olmayacaksınız ve yabancı sinemalara kafa tutmak için bu tarz öncü yapılara ihtiyacımız var katkıda bulunun...