Hesabım
    Kampüste Çıplak Ayaklar
    Kampüste Çıplak Ayaklar
    2 Ekim 2009 Sinemada | 1s 30dk | Dram
    Yönetmen Cansel Elçin
    |
    Senarist Cansel Elçin
    Oyuncular: Ezgi Asaroğlu, Laçin Ceylan, Cansel Elçin
    Üyeler
    2,6 92 Puanlama, 27 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Doğu'nun gizemli hayat felsefesi, İstanbul'da bir üniversite kampüsüne dahil olursa ne olur? Bugüne kadar Hindistan'a yolculuk yapan, "Nirvana'ya eren" ve yapılan ruhani yolculuk ile arşa çıkan insanların varlığı hep şaşırtıcı hikayeler içermiştir. Bu deneyimler sonrasında hayatları değişen insanlar temasına takla attıran, farklı bir açıdan ele alan ve Türkiye'deki gençlerin hayatına odaklanan bir film olan "Kampüste Çıplak Ayaklar"ın hikâyesi İstanbul'daki bir Üniversite'de geçmektedir. Farklı sorunları olan gençlerin bulunduğu sınıfın kapısı bir gün açılır ve içeri adı Şiva olan Hintli bir kız girer. İlk başta herkesin giysileri ve görünüşünden dolayı alay ettiği kız, sonradan herkesin arkadaşı olacak ve farklı kültürden gelmenin verdiği farklı bakış açısı, inançlar, mitolojik hikâyelerin yardımıyla onların hayatını değiştirecektir. Ancak hiç kimsenin bilmediği, bu Hintli kızın bir sırrı olduğudur. Film günümüzün gençlerinin yüzeysel yaşantılarına, birey olmalarına izin vermeyen toplumsal baskılara ve gençlerin duygusal yönlerinin çöküşüne eleştirel bir bakış getirmesi ile öne çıkmaktadır.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    cudiferat
    cudiferat

    Takipçi 177 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Açıkçası bu güne kadar fragmanından etkilenip / veya film öncesi söyleşilerden vs. sabırsızlıkla beklediğim pek az film oldu mesela isim vermeden edemeyeceğim Güz Sancısı tam bi hayal kırıklığı olmuştu bende, bu filmi beklerken de içimden hep inşallah ikinci bir Güz Sancısı vakası olmaz dedim; ve olmadı ! !. . Çok büyük beklentim yoktu, ama film çok mu güzel? Değil. kötü mü? Değil. Ama konunun ...
    Devamını oku
    zynp932
    zynp932

    Takipçi 8 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    bence film çok hoştu.film müzikleri tam zamanında giriş yapıodu ve buda filme ayrı bi etkileyicilik katmıştı.ayni zamanda cansel elçin yönetmen olarak çok ii iş çıkarmış:)herkese ii seyirler...
    yasemin-iibf
    yasemin-iibf

    Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Çok farklı, sade ve özellikle genç bayanların kendinde bişeyler bulabileceği bir film olmuş. Filmin geçtiği mekanlar, oyunculuklar ve müzikleri çok güzel sırf bunları görmek için bile izlene bilir.
    sahinbas78
    sahinbas78

    30 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    İsim yanlış olmuş. Amerikan pastası tarzı bi ismi var. Birçok insan gideceği filme sinema kapsı önünde karar veriyor ve türklerin bu tarz komedi filmlerinin umutsuz vaka olduğunu biliyorlar. İsme bakarak da bu filme gitmiyorlar. Daha esrarengiz bir isim olabilirdi. Mesala "Paranoya"
    :D:D Siz ne dersiniz?

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Fransa, Hindistan, Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2009
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2009, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2009.

    Yorumlar

    Back to Top