Kısık Ateşte 15 Dakika
3,4

throughout
throughout

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle fiyasko !!! bu kadar boş ve sıkıcı bir filmde böylesine kaliteli oyuncular nasıl yer almışlar hayret doğrusu... 1/10
flashland
flashland

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
yazmadan duramadım:Hayatımda izlediğim en kötü film.ve sizi temin ederim çok film izledim.Haluk Bilginer hariç kimse oynayamıyor.Metin Akpınar'ı bile oynatamayan bir yönetmenden bahsediyoruz burada,gerçekten akıl almaz.Janset,Banyo'daki performansını tekrarlıyor,Ata Demirer Avrupa Yakası'ndan kurtulamıyor(replikler bile aynı) ve herkes herşey kötü.Filmden bahsetmeye bile değmez ama sinema tarihine geçecek bir olay jenerikte patlıyor.Hepsi grubunun filmde oynadığı karakterlerin hepsinin karşısında Hepsi yazıyor.Yani,
Resul..Metin Akpınar
Muhtar..Haluk bilginer
Cemre..Hepsi
Eren..Hepsi
Gülçin..Hepsi
Yasemin..Hepsi
:))
Hiç görmediğimiz bir karakterin neden mutlu olduğunu anlamadığımız muhteşem finali de cabası!
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Eksik ve zaaflarla dolu senaryo,kötü oyunculuklar (Haluk Bilginer ve Özkan Uğur hariç) ve ’’benim gibi dahi yönetmenleri en verimli çağında öldürdünüz’’ diyecek kadar boyundan büyük laflar eden,kötü ötesi bir film ’’Kısık Ateşte 15 Dakika’’.
widmark-2
widmark-2

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu kadar ünlü oyuncunun oynadığı en kötü filmdir kısık ateşte 12245 dakika bence türk sinemasının en kötü filmlerinden biri
erasmus1984
erasmus1984

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu bir film miydi acaba?!
ilginc olmasına ilginc ama bir o kadar da kotu bir film, film nasıl daha kotu yapılır diye dusunulmus, ilginçliği burada herhalde!
10/2
fanilya
fanilya

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izledğim en kötü türk filmi aslında film bile denmez,hiç beğenmedim orada oynayan oyuncular cok kaliteli ve gerçktn yazık olmuş :S :S :S