Kıskanmak
3,4

000alper
000alper

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok beğendim.Nergis Öztürk çok başarılı oynamış.Hakkını vermiş rolünün.Sinemada izlenmeli.Değişik bir film.
throughout
throughout

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Zeki demirkubuz filmi değildi sanki.. diğer filmlerindeki gerçekçilik ve etki bu filmde kesinlikle yok.. oyuncular başarılı ama film vasat.. 4/10
Jef---Costello
Jef---Costello

29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok basit bir hikayeyi çok klas bir filme dönüştürmek..işte yönetmenlik devreye burda girer..yönetmenlik açısından bnce demirkubuzun en iyi eseri kıskanmaktır..ama en iyi filmi mi, kesinlikle hayır..oyunculuklar bnce o kadar da vasat değildi..'çirkin bir kadının nelere mal olabiliceği' iyi anlatılmış ve filmin finalinde çirkin kadının yaşadığı suçluluk duygusu ve çaresizlik de iyi aksettirilmiş..7/10
Gökhan Malkoç
Gökhan Malkoç

10 Ekim 2013 tarihinde eklendi
önceliklle zeki demirkubuz mükemmel bir yönetmen ve sinemcı film dönem filmi oluşu ile ve dönemi çok çok çok iyi yansıymasıyla bir başyapıt kostümler mekanlar kadrajlar o kadar estetik o kadar özenli ve o kadr emek verilmiş ki.. filmin sonuna kadar hissediyorsunuz oyunculardan tek kelime ile nergis öztürk muhteşemdi hem makyajı ile hem fiziksel duruşu ile resmen senihaydı sanki.. zaten antalya film festivalinden en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı..sanat filmlerini seviyorsanız mutlka izleyiniz...
wolverine12
wolverine12

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
usta yönetmen zeki bey usta oyuncularla çalışmayı bir ilke edinmiş serhat tutumluer muhteşem bir oyuncu Serhat Tutumluer